Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un finaline kaç bölüm kaldı? Çukur’dan bir bir karakterler ayrılıyor!

Çukur’un finaline kaç bölüm kaldı? Çukur’dan bir bir karakterler ayrılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Show TV ekranlarında 4. sezonuna devam eden Çukur dizisinde ayrılıklar bir bir gelmeye devam ediyor. Dizinin 125. bölüm itibari ile final yapması bekleniyordu. Dün akşam da 111. bölüm yayınlandı. Yani geriye kaldı 14 bölüm.

Çukur dizisinin son 14 bölümüne girilirken, ayrılıklara önümüzdeki haftalarda yenilerinin eklenmesi de bekleniyor. Dizinin hayranları geçen hafta Ogeday ve Nehir karakterlerinin ayrılığı ile sarsılmıştı. Belki Ogeday için beklenen bir son oldu ama Hazal Subaşı’nın canlandırdığı Nehir’in gitmesini kimse istemiyordu.

Çukur dizisine sonradan katılan ve güçlü bir karakter ortaya koyan Cengiz Erdenet’e hayat veren Mustafa Avkıran da son kez yapımda rol aldı. 111. bölümde Yamaç tarafından yakalanan Cengiz Erdenet, silahla intihar ederek yaşamına son verdi. Böylelikle dün akşamki bölümde ayrılıklara bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Çukur'un finaline kaç bölüm kaldı? Çukur'dan bir bir karakterler ayrılıyor! 7

Finale doğru giderken, Çukur dizisinden bir bir karakterlerin ayrılması hikayenin de hızlı akması reytinglerin iyi seviyede kalmasını sağlıyor.

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümü de yine iyi reyting oranları elde ederek, pazartesi akşamına yine damgasını vurdu. TRT1 dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’dan sonra totalde Çukur ikinci yapım olarak yerini aldı.AB ve ABC1 gruplarında ise Yasak Elma’nın ardından en çok izlenen 3. dizi yine Çukur oldu.