Ana sayfa Dizi Haberleri Survivor 2021, Uyanış Büyük Selçuklu karşısında ezildi! Yasak Elma irtifa kaybetti!

Survivor 2021, Uyanış Büyük Selçuklu karşısında ezildi! Yasak Elma irtifa kaybetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Reyting sonuçları tüm programlar için en önemli gösterge olmaya devam ediyor. Pazartesi rekabetinde de güç dengeleri yeniden belirleniyor. Hikayesi zayıflayan diziler güç kaybederken, yeni yapımlar ise göz önüne çıktıkça tüm dengeler alt üst oluyor.

Ancak Pazartesi akşamlarının tek büyük gerçeğinin Uyanış Büyük Selçuklu dizisi olduğu değişmedi… Zira, hem Survivor 2021’in başlaması hem de Maraşlı dizisinin pazartesi rekabetine katılması, TRT1 dizisini gram etkilemedi…

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi dün akşam 16. bölümü ile ekrandaydı ve 9-12 arası reyting oranları tutturarak tüm kategorilerin yine birincisi oldu. Bu sefer kaybeden ise Survivor 2021 yarışması oldu. Cumartesi ve Pazar akşamları çok iyi bir başlangıç yapan Survivor 2021 yarışması, tv8’i öne çıkartmış ve rakip kanallardaki dizilerin düşmesine neden olmuştu. Dün ise Survivor ancak orta sıralarda yer alabildi.

Maraşlı dizisinin de başlaması ile birlikte Yasak Elma’da bir miktar düşüş gözlemlendi. Çukur’da da küçük bir kayıp var ama bunlar çok önemli sonuçlar olmadı. Hem Yasak Elma hem de Çukur güçlü durmaya devam ediyor.

Ancak bu güç yarışında hikayesi zayıfladığı için Sefirin Kızı kaybetti. Zaten Maraşlı başlamadan önce en büyük kaybı Star TV dizisinin yaşayacağı biliniyordu ve beklendiği gibi de oldu.

Pazartesi rekabetinde Survivor 2021 gelmiş olsa da, Maraşlı 5’li oranlarla tüm kategorilerde beğeni toplamış olsa da tek gerçek var. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi pazartesi günlerinin sahibi olmaya, zirvede yer almaya devam ediyor.

18 Ocak Pazartesi akşamı da TRT1 dizisini bekleyenler yine heyecan dolu anlar yaşayacak. İşte dizinin 17.bölümünden ön izleme görüntüleri: