Ana sayfa Sosyal Medya Cüneyt Arkın öyle bir fotoğraf paylaştı ki sosyal medya sallandı!

Cüneyt Arkın öyle bir fotoğraf paylaştı ki sosyal medya sallandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk sinemasının gelmiş geçmiş en önemli jönlerinden biri olan Cüneyt Arkın bugün 84 yaşında. Bugüne kadar yüzlerce sinema filmine imza atan ünlü oyuncu yaşına rağmen hala yapabildiği kadarıyla ekrana gelmeye çalışıyor.

İlerlemiş yaşına rağmen sosyal medyada da yer almaya çalışan oyuncu, Twitter hesabından bir fotoğraf paylaştı. Tarihi bir fotoğraf olarak tanımlanabilecek karede bir zamanların en ünlü oyuncularının bir ev toplantısındandı.

Cüneyt Arkın öyle bir fotoğraf paylaştı ki sosyal medya sallandı! 16

Bugün çoğunluğu hayatta olmayan Fikret Hakan, İzzet Günay, Eşref Kolçak, Ekrem Bora, Eşref Kolçak ve Orhan Günşiray gibi isimleri bir araya getiren fotoğraf Cüneyt Arkın’ın takipçilerini de geçmişe götürdü. Fotoğraf yüzlerce beğeni ve yorum aldı.

Cüneyt Arkın öyle bir fotoğraf paylaştı ki sosyal medya sallandı! 17

Fotoğraftan çok duygulanan bir takipçi hislerini “Şimdikiler anlamaz bilemez bu kadronun şampiyonlar ligi olduğunu yazık gerçekten suanki kuşağa iyiki sizler var missiniz ki sizin eserleriniz ile ders alıp büyüdük eğlendik ağladık sevdik sevildik aramızdan ayrılanlara allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah” sözleriyle dile getirdi.

Cüneyt Arkın öyle bir fotoğraf paylaştı ki sosyal medya sallandı! 18

Bir başka takipçi de “Oradakilere baba dese ki 2021 yılında ben bu resmî tiwitliyeceğim kimse inanmazdı belki baba bile inanmazdı Cüneyt baba resmen bir çağı kapatıp bir çağı açmışsın.” diye yazdı.

Cüneyt Arkın öyle bir fotoğraf paylaştı ki sosyal medya sallandı! 19

Bir takipçi ise geçmişin ne kadar kıymetli olduğuna “Kimse poz kesmemiş ve herkesin yüz ifadesi gayet samimi.. fotoğraftaki sanatçıları ve o günleri sevgiyle anarken günümüzdeki mükemmelliyetçiliğin getirdiği robotiklik çok can sıkıcı :(“ sözleriyle dikkat çekti.

Cüneyt Arkın öyle bir fotoğraf paylaştı ki sosyal medya sallandı! 20

Takipçilerin fotoğrafla ilgili yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Cüneyt Arkın öyle bir fotoğraf paylaştı ki sosyal medya sallandı! 21 Cüneyt Arkın öyle bir fotoğraf paylaştı ki sosyal medya sallandı! 22 Cüneyt Arkın öyle bir fotoğraf paylaştı ki sosyal medya sallandı! 23

Cüneyt Arkın öyle bir fotoğraf paylaştı ki sosyal medya sallandı! 24

Cüneyt Arkın öyle bir fotoğraf paylaştı ki sosyal medya sallandı! 25