Ana sayfa Sosyal Medya ‘Kuruluş Osman’ dizisine veda etti! Usta oyuncunun duygusal veda paylaşımı!

‘Kuruluş Osman’ dizisine veda etti! Usta oyuncunun duygusal veda paylaşımı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ‘Kara Murat’ ve ‘Battal Gazi’ gibi çok bilinen rollerle bir dönemin efsanesi haline gelen ve sayısız filmde oynayarak Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran Cüneyt Arkın, 2 sezondur ATV ekranlarının iddialı dizisi ‘Kuruluş Osman’da rol alıyordu.

Dizide Aksakallıların reisi karakterini oynayan 84 yaşındaki Cüneyt Arkın ‘Kuruluş Osman’ dizisine veda etti. Usta oyuncu instagram hesabından bir veda mesajı yayınladı.

‘Kuruluş Osman’ dizisine veda etti! Usta oyuncunun duygusal veda paylaşımı! 7

‘Kuruluş Osman’ dizisinden bir karesini instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Cünety Arkın, paylaşımına şunları yazdı; “Evet, her hikayenin bir sonu vardır. Benim için bir hikayenin daha sonu geldi. Yeni sezonunda tüm ekip arkadaşlarıma başarılar diler, bana gösterdiğiniz sevgi ve saygı için çok teşekkür ederim. Yeni projelerde sizlerle görüşeceğim günleri özlemle bekliyorum. Tekrar görüşmek üzere.”

Yapımcılığını Bozdağ filmin üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın kaleme aldığı, ‘Kuruluş Osman’ın oyuncu kadrosunda, Burak Özçivit, Erkan Avcı, Yıldız Çağrı Atiksoy,  Özge Törer ve Burak Çelik gibi ünlü isimler rol alıyor.

‘Kuruluş Osman’a yeni sezonda aralarında; Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Şeyma Korkmaz, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Yiğit Eser ve Ali Karaağaç’ın da bulunduğu pek çok yeni isim de katıldı.