Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cüneyt Arkın, Fatma Girik’in ölümünün ardından gözyaşlarına boğuldu!

Cüneyt Arkın, Fatma Girik’in ölümünün ardından gözyaşlarına boğuldu!

tarafından sule sule

Türk sineması dev isimlerinden birini daha bugün kaybetti. Yeşilçam’ın mavi gözlü güzel kadını Fatma Girik, 79 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncunun arkasından herkes gözyaşı dökerken, birçok filmde başrolü paylaştığı arkadaşı Cüneyt Arkın ise canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Türk sinemasının efsane ismi Fatma Girik, emeklilik hayatını Bodrum’da geçiriyordu. Ancak rahatsızlığı sebebiyle bir süre önce İstanbul’a gelmiş, hastaneye yatmıştı. Bu sabah, iki haftadır yoğun bakımda yatan ve durumu ağırlaşan Fatma Girik’in hayatını kaybettiği açıklandı.

Fatma Girik’in ölümü sinema dünyasını yasa boğdu. Özellikle de kendi neslinin oyuncularını. Ancak birçok filmde başrolü paylaştığı Cüneyt Arkın ise bu acıyı en ağır hissedenlerden biriydi.

NTV’de Mesut Yar’ın programına canlı yayın konuğu olarak telefonla bağlanan Cüneyt Arkın, gözyaşlarına boğuldu ve ““İnanamıyorum, içimden bağıra bağıra ağlamak geliyor. Ne kadar iyiydi, benim de bir parçamı götürdü. Yüreğim yanıyor. O benim can yoldaşımdı. Allah’ım bana sabır ver” dedi.

Arkın canlı yayında ağlamaktan konuşmasını sürdüremedi ve “Bekle beni Fatmam, geliyorum” dedikten sonra telefonu kapattı.

Yeşilçam’ın usta oyuncularından Cüneyt Arkın ve Fatma Girik birçok filmde başrolü paylaşmıştı. Satın Alınan Koca, Büyük Yemin, Gönülden Yaralılar, Murat ile Nazlı, Önce Vatan, Köroğlu, Gelincik bu filmlerden sadece birkaçıydı.

Türk Sineması’nda setlere 14 yaşında adım atan Fatma Girik, bugüne kadar 200 kadar filmde yer aldı. Kanlı Nigar ile Yılanların Öcü isimli filmler unutulmaz yapımlar arasında yer aldı. Sanatçının koronavirüsten öldüğü söylense de ölüm sebebiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.