Ana sayfa Dizi Haberleri Cüneyt Arkın’a veda! Eşi Betül Arkın; Cüneyt’in bu kadar sevildiğini bilmiyordum dedi!

Cüneyt Arkın’a veda! Eşi Betül Arkın; Cüneyt’in bu kadar sevildiğini bilmiyordum dedi!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Türk sinemasının usta sanatçısı Cüneyt Arkın, kalbinin durması sonucunda 28 Haziran’da hayatını kaybetti. Usta oyuncu için bugün önce Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) tören düzenlendi.

Usta sanatçı son yolculuğuna bugün uğurlanıyor. Cüneyt Arkın’ın Türk Bayrağına sarılı cenazesi sabah saatlerinde Zincirlikuyu Gasilhanesi’nden alınarak tören yapılacak olan Atatürk Kültür Merkezi’ne götürüldü.

Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Arkın AKM önünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Betül Arkın, “Dünyayı kurtardı, kendini kurtaramadı. Gitti. Ben Cüneyt’in bu kadar sevildiğini gerçekten bilmiyordum. Benden önce ölmek isterdi, öyle de oldu” dedi.

Cüneyt Arkın'a veda! Eşi Betül Arkın; Cüneyt'in bu kadar sevildiğini bilmiyordum dedi! 9

Cüneyt Arkın’ın cenazesi eşi Betül Cüreklibatır, oğulları Murat Arkın, Kaan Cüreklibatır ve yakınları tarafından Zincirlikuyu Gasilhanesi’nden alındı. Arkın’ın Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze aracına kondu.

Gözyaşlarını tutamayan Murat Arkın babasını tabutunu sevdi. Cüneyt Arkın’ın naaşı törene dakikalar kala AKM sahnesine getirildi… Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Arkın da salondaki yerini aldı. Hayat arkadaşına son görevini yerine getirmek için salona gelen Betül Arkın zor anlar yaşadı.

Cüneyt Arkın'a veda! Eşi Betül Arkın; Cüneyt'in bu kadar sevildiğini bilmiyordum dedi! 10

 

Oyuncunun cenazesi, burada yapılacak olan törenin ardından Teşvikiye Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası, Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek.

 

Cüneyt Arkın'a veda! Eşi Betül Arkın; Cüneyt'in bu kadar sevildiğini bilmiyordum dedi! 11