Ana sayfa Sosyal Medya Cüneyt Arkın’ın son kamera arkası görüntüleri gözleri yaşarttı!

Cüneyt Arkın’ın son kamera arkası görüntüleri gözleri yaşarttı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Türk sinemasının gelmiş geçmiş en yakışıklı aktörlerinden Cüneyt Arkın dün hayatını kaybetti. Arkın’ın hayatını kaybetmesinin ardından Bozdağ Film’in sahibi Mehmet Bozdağ, Cüneyt Arkın’ın son kamera arkası görüntüsünü paylaştı. Görüntüler herkesin gözlerini yaşarttı.

84 yaşında hayatını kaybeden Cüneyt Arkın’ın ardından milyonlarca hayranı sosyal medyada paylaşım yaptı. Bu paylaşımların en anlamlılarından birisi Bozdağ Film’in sahibi Mehmet Bozdağ’ınkiydi.

Bugüne kadar yüzlerce filmde ve dizide rol alan usta oyuncu en son Kuruluş Osman dizisinde rol almıştı. Bozdağ Film tarafından çekilen dizide Cüneyt Arkın, Burak Özçivit ile kamera karşısına geçmişti. Mehmet Bozdağ da Cüneyt Arkın’ın ölümünün ardından, ünlü aktörün bir set görüntüsünü paylaştı. Bozdağ paylaşımına şöyle yazdı:

“Pandeminin en zor günlerinde setlere cesur bir dönüş yaptı. Onun için özel ekip kurmuştuk. Koca çınar ustalığını bir kez daha konuşturmuştu. Birlikte yol yürümekten, hasbihal edebilmekten şeref duyduk. Gönlüne, yüreğine, emeklerine sağlık büyük usta. Mekânın cennet olsun.”

1937 yılında Eskişehir’in bir köyünde doğan Cüneyt Arkın’ın kimliğinde Fahrettin Cüreklibatur yazıyordu. Ünlü oyuncu 1968 yılında Cüneyt Arkın olarak sahne adını aldı. 1961 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Cüneyt Arkın aynı zamanda tıp doktoruydu.

1963 yılında Artist dergisinin düzenlediği sinema artisti yarışmasına girdi ve birincilik aldı. Kariyerindeki dönüm noktası 1963’te askerliğini yaparken 1. Hava Jet Üssü’nde yönetmen Halit Refiğ ile tanışması oldu. Askerlik bitince, 1964’te Halit Refiğ’in Gurbet kuşları filmiyle sinemaya adım attı.