Ana sayfa Dizi Haberleri Daha sürprizi olamazdı! Yargı’ya yeni gelen isim, resmen yıllar önceki o diziye gönderme!

Daha sürprizi olamazdı! Yargı’ya yeni gelen isim, resmen yıllar önceki o diziye gönderme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 42. bölümüyle 6 Kasım Pazar akşamı ekrana gelen Yargı dizisinde sürprizler adeta üst üste geldi! Son derece heyecanlı bir bölümün yayınlandığı akşam, izleyenleri ekrana kilitleyen gelişmelerle birlikte çoğu kez nefeslerin tutulduğu anlar yaşandı!

Eren’in vurulmasından sonra izleyiciler ‘öldü mü, yaşıyor mu?’ sorularıyla başbaşa kaldı bir süre. Yaşanan duygu dolu anların ardından Eren’in kurtulması ile birlikte, Burak’ın ölmesi de bir başka büyük sorunu beraberinde getirdi! Yekta’nın düşmanı olarak gördüğü Pars, Ilgaz, Ceylin ve Eren’in alt etmek için harekete geçmesini sağlayan bu ölümle birlikte, yeni bir dönem başladı Yargı dizisinde!

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldıkları Yargı dizisinde baş döndüren detaylarla birlikte heyecan daha da doruğa çıktı yeni bölümde! Ay Yapım imzalı dizinin senaristi Sema Ergenekon, yine izleyenlerin tahminlerini zorlayan gelişmelerle Yargı’nın temposunu düşürmezken, Burak’ın ölmesinden sonra Yekta’nın attığı bir adımla dizideki süreci de değiştirmesini sağladı!

Ilgaz’ın görev tanımı içinde suç teşkil etmeyen bir şekilde Burak’ı vurmasıyla ilgili soruşturmaya Baş Savcı olarak Pars takipsizlik kararı verdi. Ancak Yekta, bu dosyayı alarak Ankara’ya gitti ve HSK’da görev yapan Baş Müfettiş Turgut Ali ile görüştü.

Daha sürprizi olamazdı! Yargı'ya yeni gelen isim, resmen yıllar önceki o diziye gönderme! 8

Diziye büyük bir sürprizle giren bu isim Yurdaer Okur oldu! Okur’un hafızalara kazınan ve 2012-2015 yılları arasında yayınlanan Karadayı dizisindeki Savcı Turgut karakterinin adeta geri dönüşü gibi bir durum yaşandı! Üstelik ismi Turgut Ali olan Müfettiş’in, zaman atlaması ile adeta Yargı dizisine transfer olması, izleyicilerin şaşkınlıkla izlediği bir sahne olarak 42. bölüme damgasını vurdu!

Daha sürprizi olamazdı! Yargı'ya yeni gelen isim, resmen yıllar önceki o diziye gönderme! 9

Karadayı dizisinin senaristliğini de Eylem Canpolat ile birlikte Sema Ergenekon üstleniyordu! Ergenekon, kendi kaleminden çıkan Savcı Turgut’u, aradan geçen 7 yılın ardından, yine çok izlenen bir başka dizi Yargı’ya getirerek, izleyenlere çok özel bir sürpriz yapmıştı!

Her ne kadar isim aynı ve yine bir hukukçu olsa da Karadayı dizisindeki Savcı Turgut’un hikayede hapishanede boğularak öldürüldüğünü not düşelim! Yani karakterin yıllar sonra Yargı dizisinde aynı karakter olarak yer alması söz konusu değil. Fakat yine de isim benzerliği ile birlikte akıllara Karadayı dizisinin unutulmaz karakterini, üstelik aynı oyuncu üzerinden getiren Sema Ergenekon, izleyenleri hayli şaşırttı!

Bu arada diziye yeni gelen Baş Müfettiş’in, Yekta’nın doldurmaları ile geldiği adliyede Ilgaz, Pars ve Eren’e çok zor günler yaşatacağı da daha ilk sahneden belli oldu!

İşte dizideki o anlar…