Ana sayfa Sosyal Medya Damla Sönmez cep telefonu sorununu ortaya koydu, sosyal medyada büyük karar aldı!

Damla Sönmez cep telefonu sorununu ortaya koydu, sosyal medyada büyük karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Aziz isimli dizide Dilruba karakterini canlandıran Damla Sönmez, çok başarılı oyunculuk performansı ile hayranlarını bir kez daha mest etti. Murat Yıldırım ve Simay Barlas ile birlikte başrolde yer alan güzel oyuncu, çekimler için Antakya’da bulunuyor.

Hürriyet gazetesinden Hakan Gece’nin youtube kanalına konuk olan Damla Sönmez, cep telefonu ile anında ulaşılabilir olma konusunda söylediği sözlerle dikkatleri çekti. Oyuncu, aslında birçok kişinin sorunu olan ama sorun gibi görmediği bir noktaya işaret etti.

Aziz dizisinin hikayesinde cep telefonunun olmadığı bir dünya var. 1930’lu yıllarda geçen hikayedeki anında ulaşılabilir olmama hali birçok izleyici için güzel bir detay…

Aziz dizisi - Damla Sönmez

1987 doğumlu olan Damla Sönmez, jenerasyon olarak cep telefonsuz bir dünyada yaşamanın ne demek olduğunu zaten hayatında deneyimlediğini ifade etti. Oyuncu, “Tam onun geçişine denk geldim. Anında ulaşılabiliyor olmak meselesi beni biraz huzursuz ve rahatsız ediyor” diye konuştu.

Damla Sönmez, kendisinin de başkasına anında ulaşamama durumunun yapılabilecek bir fedakarlık olduğunu düşünüyor. Anında birisinin kendisine ulaşması durumu oyuncu adına rahatsızlık veren bir detay.

Arkadaşları ile hala sözleşip bir yerlerde buluşabildiklerini anlatan Damla Sönmez, sosyal medyanın olumsuz etkisinden de bahsetti ve şunları söyledi: “Sürekli bir şeyleri kaçırıyoruz hissi var. Sosyal medyanın çok fazla etkisi var. Sürekli diğer insanların ne yaptığına maruz kalıyoruz. Senin de bir şeyler yapman gerektiği konusunda seni de etkiliyor. Ben de isterdim cep telefonunun olmadığı bir zamanda yaşamayı.”

Sosyal medya insanı olmadığını anlatan Damla Sönmez, daha önce kendisini sosyal medyayı kullanma konusunda zorladığını da fark ettiğini belirtti. Pandeminin başladığı dönemde kendisine zaman kısıtlaması koyduğunu anlatan oyuncu, “Korkunç zamanlar geçirdiğimi fark ettim” diyerek sosyal medyaya artık o kadar da çok ilgi göstermediğini belirtti.

Sosyal medyada kendisine koyduğu bu kısıtlamanın iyi sonuçlar verdiğini ve artık daha az zaman harcadığını belirten Damla Sönmez, instagram ve twitter hesaplarından da artık daha az paylaşımlar yaptığını sözlerine ekledi.