Ana sayfa Dizi Analiz Oğlum dizisinde İlyas ile Efe karşılaşması duyguları alt üst etti

Oğlum dizisinde İlyas ile Efe karşılaşması duyguları alt üst etti

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un ikinci bölümü çarpıcı gelişmeleri ve duygu dolu sahneleriyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Oğlu Kaan’ı öldüren kişiden intikam almak isteyen İlyas, hayatının en zor anlarından birini yaşadı. Acılı baba, silahını Kaan’ın katiline doğrulttuğunda büyük bir şokla karşı karşıya kaldı çünkü karşısında küçük bir çocuk vardı. Peki kendi çocuğuna başka bir çocuğun zarar verdiğini öğrenen İlyas ne yapacaktı?

“Suçlu çocuk yoktur!” mesajıyla bir umut hikayesini ekranlara taşıyan ‘Oğlum’un dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde İlyas, oğlunu öldüren kişinin cezasını kendi elleriyle vermek için harekete geçti. Finalde Efe olay yerine getirilirken bunu önceden öğrenen İlyas ise onları uzaktan takip etmeye başladı ve silahını Kaan’ın katiline doğrulttu. Kaan’ı öldüren kişiye dair hiçbir bilgisi olmayan İlyas, küçücük bir çocukla karşılaşınca şoke oldu. İlyas, kendi çocuğunun intikamı için başka bir çocuğa zarar verebilecek miydi? Bu durum İlyas’ı zor bir savaşın içine sürükleyecekti…

Oğlum dizisinde İlyas ile Efe karşılaşması duyguları alt üst etti 9

‘Oğlum’ dizisi ikinci bölümü ile tüm reyting gruplarında ilk bölümden çok daha iyi reytingler elde ederek, izleyicilerin beğenisini kazandığını bir kez daha göstermiş oldu. Dizinin gelecek haftalarda reytinglerini yükseltmesi şaşırtıcı bir gelişme olmayacaktır. #Oğlum etiketi Twitter Türkiye’de 2 saat 30 dakika boyunca TT listesinde kaldı.

KAAN’IN CENAZESİ HERKESİ GÖZYAŞLARINA BOĞDU

Kaan’ın kaybından sonra derin bir üzüntü yaşayan İlyas ile Melike ise oğullarını son yolculuğuna uğurladı. Kaan’ın cenazesinde Melike ve İlyas’ın yüreklere dokunan anları seyircileri de gözyaşlarına boğdu. Cenazeyi uzaktan takip eden Zeynep ise ağlayarak olanları izledi.

Oğlum dizisinde İlyas ile Efe karşılaşması duyguları alt üst etti 10

ZEYNEP, KANLI GÖMLEĞİ POLİSE TESLİM ETTİ

Cenazeyi uzaktan izleyen Zeynep, sürpriz bir şekilde pedagog Demet’le karşılaştı. Demet, Zeynep’ten kendisini karakola kadar bırakmasını istedi ve yolda sorular sormaya başladı. Zeynep, Demet’e içinde bulunduğu çıkmazdan bahsederken Demet, Efe için en doğru olanı yapması konusunda tavsiyede bulundu. Demet’le konuşmasının ardından kararını veren Zeynep, Tuğrul’a yok ettim dediği kanlı gömleği komiser Sedat’a teslim etti.

Oğlum dizisinde İlyas ile Efe karşılaşması duyguları alt üst etti 11

‘Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor. ‘Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

‘Oğlum, yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!