Ana sayfa Dizi Haberleri Damla Sönmez, Merve Dizdar, Belçim Bilgin’in yer aldığı 7 Yüz dizisi uluslararası platformda yayınlanacak!

Damla Sönmez, Merve Dizdar, Belçim Bilgin’in yer aldığı 7 Yüz dizisi uluslararası platformda yayınlanacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BluTV’de, 2017 yılında yayınlanan 7 Yüz dizisi uluslararası dijital yayın platformu HBO Max’te dünya karşısına çıkacak. Genco Erkal, Damla Sönmez, Melisa Sözen gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi 7 Faces ismiyle izleyicinin karşısına çıkacak.

7 Yüz dizisi 2017 yılında BluTV için çekilmişti. Son derece kaliteli bir iş olan 7 Yüz, ilgi görmesine rağmen tek sezon olarak kalmıştı. Bir Film için çekilen dizi yedi bölüm olarak yayınlanmıştı.

Dizinin her bir bölümü farklı karakteri anlatıyordu. Dizide yer alan yedi hikayede karakterler en karanlık taraflarıyla yüzleşiyordu. Karakterlerin bu karanlık taraflarını görmezden gelip hayatlarına devam etmeyeceğine ilişkin çelişkiler anlatılıyordu.

Damla Sönmez, Merve Dizdar, Belçim Bilgin’in yer aldığı 7 Yüz dizisi uluslararası platformda yayınlanacak! 7

Geçmişin izleri ve gölgelerini hisseden 7 yüzün, tercih etmek için çok fazla bir seçeneği yoktur. Onlar, ya hiçbir şey yapmadan geçmişin yükü altında ezilecekler ya da geçmişleri ile cesur bir şekilde yüzleşerek geleceklerine doğru adım atacaklardır.

Dizi birçok ünlü oyuncuyu da başrole taşımıştı. Her bir oyuncu yedi bölümde farklı karakterleri canlandırmıştı. Yönetmenliğini Tunç Şahin, Umut Aral, Alphan Eşeli ve Ceylan Özgün Özçelik’in üstlendiği dizide Belçim Bilgin, Cem Davran, Ekin Koç, Dolunay Soysert, Damla Sönmez, Engin Hepileri, Genco Erkal, Melisa Sözen, Merve Dizdar, Pınar Göktaş, Sinan Tuzcu, Serkan Altunorak, Tuğrul Tülek, Tilbe Saran gibi ünlü oyuncular rol almıştı.

Yedi bölümden oluşan ve senaryosu Tunç Şahin, Derya Yanmış ve Mert Atalay tarafından kaleme alınan dizinin bölümleri Büyük Günahlar, Prosedür, Hayatın Müziği, Eşitlik, Refakatçiler, Karşılaşmalar ve Biyolojik Saat isimlerinden oluşuyordu.