Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz ve Aytaç Şaşmaz’ın önüne geçen Halil İbrahim Ceyhan popülerliğine bakın siz!

Burak Deniz ve Aytaç Şaşmaz’ın önüne geçen Halil İbrahim Ceyhan popülerliğine bakın siz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adba Analytics’in 2021 yılı raporunda yer alan ‘en popüler erkek oyuncular’ listesinin anlattığı bazı gerçekler var. Dizi oyuncuları arasında ilk 10 sırada yer alan isimler arasından Onur Seyit Yaran ile Halil İbrahim Ceyhan dikkat çekiyor.

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Onur Seyit Yaran gibi, Emanet isimli yapım ile büyük çıkış yakalayan Halil İbrahim Ceyhan da bu listeye girmeyi başardı. Diğer isimler; Kerem Bürsin, Can Yaman, Engin Akyürek, Alp Navruz, Akın Akınözü, İbrahim Çelikkol, Aytaç Şaşmaz ve Burak Deniz zaten bilinen oyuncular. Son yıllarda yer aldıkları projelerle hep göz önünde olan bu 8 ismin arasına girmek o kadar da kolay değil. Ancak bunu 2 genç oyuncu başardı.

Onur Seyit Yaran kadar şanslı olmasa da Halil İbrahim Ceyhan da kendi şartlarını en iyi kullanan oyuncu oldu. Emanet isimli Kanal 7’nin günlük dizisinde başrolde yer alan oyuncu, 2021 yılında müthiş bir iş başardı. Başroldeki arkadaşı Sıla Türkoğlu ile birlikte çok iyi çıkış yakalayan Halil İbrahim Ceyhan,2021 yılının en popüler erkek oyuncular listesine 676 bin ileti sayısı ile yedinci sıradan giriş yaptı.

Kanal 7, atv gibi ana akım ve çok yoğun bir izleyiciye hitap eden eden bir yayın organı değil. Buna rağmen Halil İbrahim Ceyhan’ın kendi şartlarında çok iyi bir çıkış yakalaması büyük bir başarı. Aytaç Şaşmaz ve Burak Deniz’i geride bırakan Halil İbrahim Ceyhan’ın önü çok açık.

Hem Onur Seyit Yaran hem de Halil İbrahim Ceyhan, 2021’in en popüler erkek oyuncuları arasında ilk 10’a isimlerini yazdırarak büyük bir başarının da sahibi oldu.

Burak Deniz ve Aytaç Şaşmaz'ın önüne geçen Halil İbrahim Ceyhan popülerliğine bakın siz! 15