Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci setlere geri mi dönüyor? Oyuncunun açıklamaları hem yapımcıları hem de hayranlarını heyecanlandırdı!..

Özge Özpirinçci setlere geri mi dönüyor? Oyuncunun açıklamaları hem yapımcıları hem de hayranlarını heyecanlandırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Çiçeği burnunda anne Özge Özpirinçci setlere ne zaman geri dönecek? Kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile  geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Kasım ayında anne oldu.

Hamileyken yaptığı açıklamalarda, bir süre setlere ara vereceğini ve kızıyla ilgileneceğini söyleyen oyuncu fikrini değiştirmiş gibi görünüyor.

Şu sıralar anneliğin tadını çıkaran oyuncu, güzel havayı değerlendirip eşi ve kızıyla birlikte dolaşmaya çıktı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu; “Annelik çok güzel gidiyor, çok mutluyum. Her şey yolunda. Alıştık birbirimize evimizde keyifli ve sağlıklıyız” ifadelerini kullandı.

Özge Özpirinçci setlere geri mi dönüyor? Oyuncunun açıklamaları hem yapımcıları hem de hayranlarını heyecanlandırdı!.. 7

Setlere ne zaman döneceği sorulan Özge Özpirinçci,  “Şu anda çalışmak değil önceliğim, Mercan” yanıtının hemen ardından, “Belli de olmaz. Gelen iyi bir teklif olduğunda Mercan da benimle sete gider gelir” açıklaması ile dikkatleri çekti.

Oyuncunun sözlerinden, gelen tekliflere açık olduğu ve projeye göre karar vereceği anlaşılıyor. En son Blu TV’de yayınlanan İlk ve Son dizisinde Salih Bademci ile baş rolü paylaşan oyuncunun setlere dönmek için kapıyı açık bırakması yapımcıları ve hayranlarını heyecanlandırdı.

En son Fox TV dizisi Elbet Bir Gün’de rol alan Burak Yamantürk de dizinin erken finalinin ardından bir süre babalığın tadını çıkardı. Oyuncu, Gain platformunda yayınlanacak olan Aslında Özgürsün isimli dizinin kadrosuna dahil oldu.

Babalık ile alakalı konuşan Burak Yamantürk,  “Mercan’ı ilk kucağıma aldığımda bocalama süreciydi tam anlamıyla, anlayamadık. Yeni yeni şimdi farkına varıyoruz. Çok güzel bir şey. Yavaş yavaş her gün biraz daha değişiyor, biz de biraz daha farkına varıyoruz. Güzel geçiyor” şeklinde konuştu.