Ana sayfa Dizi Haberleri Damla Sönmez öyle bir detay verdi ki, Aras Bulut İynemli’nin Atatürk dizi projesi daha da anlam kazandı!

Damla Sönmez öyle bir detay verdi ki, Aras Bulut İynemli’nin Atatürk dizi projesi daha da anlam kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aras Bulut İynemli, Atatürk dizisine hazırlanmaya daha Çukur devam ederken başlamış! Disney Plus için çekimleri yapılan Atatürk isimli dijital dizinin başrolünde Aras Bulut İynemli bulunuyor. Ünlü oyuncunun hem imajı gündemden düşmüyor hem de proje için ortaya koyduğu çaba büyük takdirle karşılanıyor.

Aras Bulut İynemli’nin 2022 yılının başlarından itibaren Atatürk projesi gündeme geldikten sonra kendisini dünyaya kapattığı ve rolü için özel bir hazırlık yaptığı biliniyordu. Ancak aslında bu hazırlık çalışmalarının çok daha eskiye gittiğini Damla Sönmez açıkladı.

Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli ile Damla Sönmez ikilisi birlikte rol almıştı. 7 Haziran 2021 tarihinde final yapan Çukur dizisinin ardından da çalışmalarına hız veren İynemli, geçtiğimiz aylarda Atatürk projesinin çekimleri için sete çıktı.

Damla Sönmez öyle bir detay verdi ki, Aras Bulut İynemli'nin Atatürk dizi projesi daha da anlam kazandı! 8

Damla Sönmez, Çukur dizisi devam ederken Aras Bulut İynemli’nin sette sürekli Atatürk projesinden bahsettiğini şu sözlerle anlattı:

“Aras, biz diziyi çekerken hazırlandığı ve çok heyecanlı olduğu bir projeydi. Sürekli, ‘Atatürk’ün sevdiği şarkılar şunlarmış’ diye hepimize sürekli anlatıyordu. O yüzden çok iyi olacağını düşünüyorum. Aras çok yetenekli ve çok çalışkan bir oyuncu.”

Damla Sönmez öyle bir detay verdi ki, Aras Bulut İynemli'nin Atatürk dizi projesi daha da anlam kazandı! 9

Atatürk dizi projesinin çekimlerinin bitme noktasında olduğu biliniyor ve projenin 2023 yılının içinde de izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne denk gelen 2023 yılı, Aras Bulut İynemli için kariyerinde çok önem verdiği Atatürk rolü ile gündemden düşmeyeceği bir sene olacak gibi gözüküyor.