Ana sayfa Dizi Analiz Yalı Çapkını dizisinde reytingler şahane, hikayenin heyecanı yüksek!

Yalı Çapkını dizisinde reytingler şahane, hikayenin heyecanı yüksek!

tarafından ker_def

Star ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, izleyicilerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizi, dün akşam yayınlanan bölümüyle her üç kategoride de yine Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Star’ın sevilen dizisi “Yalı Çapkını” on sekizinci bölümüyle hem Total hem AB hem de ABC1 kategorilerinde birinci olarak 20 Ocak Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu.

Seyran’ın görüşmeye tek başına gittiğini ve sözleşme imzaladığını öğrenen Ferit, soluğu Defne ve Efe’nin yanında aldı ve kesin bir dille bu işin gerçekleşmeyeceğini onlara söyledi. Seyran’la Ferit’in bu konuda kavgaları devam edince Seyran babasının bu işe izin verdiğini hatırlattı.

Hem Kazım’ın söylediklerinden etkilenen hem de babasıyla aynı fikirde olmayı yediremeyen Ferit bu konuda geri adım atmak zorunda kaldı.

Ferit’in Pelin’e gittiğini ve onu hayatından çıkarmadığını öğrenen Seyran ise Suna’yı da yanına alarak Efe ile görüşmeye gitti.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide diğer oyuncular ise şu isimlerden oluşuyor:

“Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

“Yalı Çapkını”, yeni bölümleriyle her Cuma Star’da!