Ana sayfa Sosyal Medya Damla Sönmez’den Aziz dizisindeki rol arkadaşına büyük destek!

Damla Sönmez’den Aziz dizisindeki rol arkadaşına büyük destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Aziz dizisinde Dilruba karakterini canlandıran Damla Sönmez, setten fırsat bulunca Sırça isimli tiyatro oyununu izlemeye gitti. İpek Bilgin, Aslı Enver, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Güven murat Akpınar’ı buluşturan oyunun ilk gösterimi ünlülerin akınına uğradı.

Aziz dizisindeki başarılı performansı ile yeniden televizyon ekranında yer alan Damla Sönmez, yaz döneminde Saygı dizisinin ikinci sezonunda yer almış, ayrıca Çukur dizisinde de Efsun karakteri ile başarılı performansı ile göz doldurmuştu.

Aziz ile güçlü oyunculuk performansını sergilemeyi sürdüren Damla Sönmez, Sırça tiyatro oyununda Aziz dizisinde birlikte rol aldığı Güven Murat Akpınar’ın da olduğunu ve onun sayesinde projeyi yakından bildiğini söyledi.

Damla Sönmez'den Aziz dizisindeki rol arkadaşına büyük destek! 8

Dizide Adem Payidar karakterini canlandıran arkadaşına destek için oyunu izlemeye gelen Damla Sönmez, “Proje sürecinin içindeydim, biliyorum haberleri. Ekip bomba, muazzam bir ekip. Hepsi de daha önce çalıştığım insanlar” diye konuştu.

Televizyon projesi olduğu zaman başka bir şey yapmaya fırsat kalmadığını anlatan oyuncu, pandemi nedeniyle de temkinli davranmayı sürdürüyor. Pandemi sürecindeki ilk etkinliğine katıldığını da anlatan Damla Sönmez, hayatında her şeyin yolunda olduğunu da anlattı.

20. yüzyılın en büyük tiyatro yazarlarından olarak bilinen Tennessee Williams’ın ABD çapında tanınmasını sağlayan ilk eserinden Hira Tekindor tarafından çevrilen ve İbrahim Çiçek tarafından yönetilen Sırça oyunu büyük ilgi çekti.

Damla Sönmez'den Aziz dizisindeki rol arkadaşına büyük destek! 9

Sırça, anıların duygu yüklü kırılganlığını hassasiyetle sahneye taşırken, duygusal ve gerçek dışı taraflarını da gösteren bir oyun. Çok başarılı bir kadro tarafından sahnelediği için de Sırça tiyatro oyununa ilgi sürüyor.