Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde Rıfat acısı yürekleri yakacak! Hüseyin Sevimli diziye veda mı ediyor?

Gönül Dağı dizisinde Rıfat acısı yürekleri yakacak! Hüseyin Sevimli diziye veda mı ediyor?

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin her bölümü izleyicilere farklı duyguları yaşatıyor. Hayatın içinde neler yaşanıyor ise dizide de bunların bir benzerleri var. Aşk da var, ayrılık da var… Kimi zaman güldüren, kimi zaman düşündüren ama kimi zaman da hüzünlendiren bir yapım Gönül Dağı…

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yeni bir dönem başlıyor. Taner, Veysel ve Ramazan yeniden kenetlenecek. Ağılın yanması ile birlikte yıkılan amcaoğulları için şimdi yeni bir dönemi başlatma zamanı. Artık kenetlenecekler ve yeniden hayallerinin peşinden koşmaya devam edecekler.

Ayrıca dizinin sempatik karakteri Rıfat’ın Meryem ile yaşadıkları izleyicileri yüreğini sızlatacak.  Meryem, artık Rıfat’ı istemiyor ve kötü bir sona doğru adım adım gidiyorlar. Rıfat karakteri ölecek mi? İşte bu soru yayınlanan fragmandaki görüntüler ile herkesin aklını kurcalıyor. Hüseyin Sevimli’nin canlandırdığı karaktere ne olacağını Cumartesi akşamı öğrenebileceksiniz. Ayrıca Kenan ise içine düştüğü zor durum ile başa çıkmanın mücadelesini verecek.

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin beğenisini toplayan ve her hafta başarısını katlayan Gönül Dağı’nın elli yedinci bölümü, 26 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekrana geliyor. Yeni bölümde yaşanacakların detayları şöyle:

Ağılın yanmasıyla yıkılan amcaoğulları her şeyi tamir etmek için kolları sıvarlar. Veysel’in de teklifi kabul etmesiyle yeniden kenetlenen amcaoğulları nasıl bir yol izleyecektir?

Rıfat, düğün hazırlıklarına başlarken Meryem’in bazı tereddütleri vardır. Meryem her geçen gün daha karmaşık bir ruh haline bürünürken, Rıfat ve Meryem nasıl bir sona sürüklenecektir?

Diğer yandan Kenan’ın durumunun duyulması olumsuz tepkilere neden olurken, Kenan için şartlar iyice zorlaşmaya başlar. Elif, bu süreçte ona destek olmaya çalışsa da Kenan bu zorlu süreçle baş edebilecek midir?

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk gibi önemli isimler yer alıyor. Gönül Dağı yeni bölümüyle 26 Mart Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de…