Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Danla Bilic’ten kafaları karıştıran paylaşım!

Danla Bilic’ten kafaları karıştıran paylaşım!

tarafından ker_def

Youtube paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken, youtuber olarak dijital dünyada ünlendikten sonra televizyon ekranlarında programlara katılan, magazin basınının da bu süreçte dikkatini çeken Danla Bilic, son dönemde sıklıkla gündem olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda mide küçültme ameliyatı olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic, bu sefer de horladığı için gittiği hastanede burun estetiği yaptırdı.

Horlaması nedeniyle operasyon geçiren ve burnuna da estetik yaptıran Danla Bilic, daha önce de mide küçültme ameliyatı olmuştu.

Danla Bilic, sosyal medyasından şu paylaşımı yaptı: “Artık size bu müjdeli haberi vereceğim: Horlamıyorum. Tabii ki benim mide ameliyatına olduğu gibi yine aynı şekilde ‘reklam karşılığı ameliyat oldu’ yorumlarını gördüm.

Ameliyatın reklamı olmaz. Birini reklam karşılığı ameliyat edecek doktorla da benim işim olmaz. Baya burnumu yaptırdım, kendimi de çok iyi hissediyorum, iyi ki de burnumu yaptırmışım.

Öte yandan, Danla Bilic’in ‘ameliyatın reklamı olmaz’ demesinin ardından ‘Türkiye’nin en iyi doktorlarından birine ameliyat oldum’ diyerek doktorunun adını vermesi takipçilerine inandırıcı gelmedi.