Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile sosyal medya fenomeni Danla Bilic yeni bir aşka mı yelken açıyor?

Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile sosyal medya fenomeni Danla Bilic yeni bir aşka mı yelken açıyor?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisiyle hafızalarda yer edinen yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile sosyal medya fenomeni Damla Bilic, sevgililerinden ayrılır ayrılmaz birbirlerini sosyal medyada takip etmeye başlamaları dikkat çekti.

Oyuncu Kaan Yıldırım ile ünlü şarkıcı Hadise arasındaki evlilik yoluna giden 1.5 yıllık ilişkileri geçtiğimiz haziran ayında ani bir kararla noktalanmıştı. Ünlü şarkıcı ayrılığın ardından iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir ilişkiye başlarken, Kaan Yıldırım ise kendi işleriyle ilgilenmeyi tercih etmişti.

İş insanı Yusuf Engin ile bir ilişki yaşayan 27 yaşındaki sosyal medya fenomeni Damla Bilic ise geçtiğimiz günlerde sevgilisinde ayrılmış, ikili sosyal medyada da birbirini takipten çıkarmıştı.

Bu olayların ardından Kaan Yıldırım ile Danla Bilic arasında sosyal medya takipleşmesi başladı. İkilinin hemen birbirini takip etmeye başlaması magazin duayenleri Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sunduğu “Müge ve Gülşen’le 2.Sayfa” programında Kaan Yıldırım ile Danla Bilic arasında aşk yaşadıkları iddiasına neden oldu.

Magazin dünyasına bomba gibi düşen haber üzerine Kaan Yıldırım, instagram hesabından müzik yaparken paylaştığı videoya Alone (yalnız) notunu düştü.

Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile sosyal medya fenomeni Danla Bilic yeni bir aşka mı yelken açıyor? 8

Danla Bilic ise sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada “Bugün ufak bir ameliyat oldum ki inanır mısınız estetik değil. Neyse çıktığımda haberlere göre yeni sevgilim varmış benden hızlısı mezarda” diyerek çıkan aşk dedikodularına noktayı koydu.

Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile sosyal medya fenomeni Danla Bilic yeni bir aşka mı yelken açıyor? 9