Ana sayfa Dizi Haberleri Darmaduman ile Hayat Bugün dizileri Fox TV ile Show TV’nin başına büyük dert oldu!

Darmaduman ile Hayat Bugün dizileri Fox TV ile Show TV’nin başına büyük dert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ve Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan diziler arasında çok güvenilen iki yapım ne yazık ki beklentileri karşılayamıyor. Darmaduman ile Hayat Bugün projelerinden bahsediyoruz. Her iki dizi de çok iyi bir hikaye kurgusu üzerinden ilerledi ve çok da başarılı oyunculardan oluşan kadrolar kuruldu.

Yeni sezonda Fox TV’nin düşük reyting getiren dizilere biraz daha tahammül sergilemesi gibi bir tavır değişikliği de yaşanınca izleyiciler bu duruma çok memnun oldu. Ancak Darmaduman dizisinden gelen reytinglere bakılır ise Fox TV’nin başı ciddi bir belaya bulaşmış durumda.

Darmaduman ile Hayat Bugün dizileri Fox TV ile Show TV'nin başına büyük dert oldu! 8

Bir Peri Masalı dizisi kısmen durumunu düzeltmeye başlarken, İyilik dizisi de idare ediyor. Tozluyaka yine fena değil ve Yasak Elma’nın da kanalın en iddialı projesi olduğu ortada. Mahkum ile Kusursuz Kiracı dizileri ise düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırıldı.

Hayatımın Şansı isimli yeni diziyi de yakında izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan Fox TV için, Darmaduman projesinin büyük bir sıkıntı kaynağı olmaya başladığı gözlemleniyor. Show TV açısından ise durum biraz daha farklı. Çünkü kanalın geçmişten bu yana dizilere destek olması ve uzun süreli projelerin öne çıkması ile birlikte izleyicilerin memnuniyetsizlik durumu çok daha az. Bu da Show TV’ye Hayat Bugün projesi için erkan final kararı alınır ise Fox TV’ye nazaran daha az tepki getirecektir.

Cumartesi akşamları yayınlanan Darmaduman ile Çarşamba akşamları ekrana gelen Hayat Bugün dizilerinin reytingleri kabul edilebilir sınırların çok altına geriledi. Yani bu duruma düşen bir dizinin önümüzdeki dönemde ne yaparsa yapsın büyük bir çıkış sergilemesi hiç kolay değil.

Darmaduman ile Hayat Bugün dizileri Fox TV ile Show TV'nin başına büyük dert oldu! 9

İzleyici her iki diziye de yeterince ilgi göstermezken, bu durumun değişmesi de zor gözüküyor. Tabii ki her iki dizinin de izleyici kitlesi kısmen oluştuğu için hem Fox TV hem de Show TV, ani bir yayından kaldırma kararı alsa bu sefer diziyi beğenenlerden büyük eleştiriler alacak. Bir yanda zarar etme ve bunu sürdürmenin zorluğu varken, diğer tarafta ise bugüne kadar kanala öfkeli olan izleyicilerden yeniden tepki görmeme çabası var.

Fox TV’nin ve Show TV’nin başı büyük dertte. Kanal yetkilileri dizileri devam ettirse bir dert, erken final kararları alsa ayrı bir dert olacak gibi gözüküyor.