Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç’ten takdir edilecek davranış! Atatürk dizisi için büyük fedakarlık!

Esra Bilgiç’ten takdir edilecek davranış! Atatürk dizisi için büyük fedakarlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç’in bir süredir ekranlarda olmaması hayranlarını üzen bir konu. Geçen sezon Kanunsuz Topraklar isimli dizinin başrolünde yer alan oyuncu, yeni sezon için yeni bir televizyon dizisi tercihi yapmadı.

Oyuncunun Atatürk isimli Disney Plus için hazırlanan iddialı dizide yer aldığı biliniyor. Aras Bulut İynemli’nin başrolündeki yeni dijital dizinin çekimleri tamamlandı. Esra Bilgiç de özel bir rol ile bu hikayede yerini aldı.

Hayranlarından neden dizilerde olmadığına yönelik mesajlar alan oyuncu, bu duruma bir açıklama getirerek hayranlarının serzenişine yanıt verdi. Atatürk dizisinin çekimlerini bitirdiklerini anlatan oyuncu, “Atatürk dizisi çekimlerini bitirdim. 4-5 gün önce setimiz bitti. Onlar çalışıyorlar, muhtemelen bu ayın sonunda bitirecekler. Çok güzel oldu” şeklinde konuştu.

Rolünün hikayede ana karakterlerden olmamasına rağmen, Esra Bilgiç kendisinin de böyle önemli bir projede yer almasından çok memnun. Madame Corinne karakteri ile bu hikayede kısa bir rolü bulunan oyuncu, “Ben sahne ağırlığı olmayan bir karakterdeyim ama çok mesuliyeti ağır bir rolde. Benim çok içime sindi” diye konuştu.

Hayranlarının neden televizyonda olmadığı yönündeki eleştirilerini hatırlatan Esra Bilgiç, “Çünkü beklediğim bir proje var. Atatürk’e vakit ayırmak istedim, çünkü o başka bir proje” şeklinde konuştu.

Esra Bilgiç'ten takdir edilecek davranış! Atatürk dizisi için büyük fedakarlık! 7

Organize İşler isimli Yılmaz Erdoğan’ın diziye dönüştürdüğü projede Esra Bilgiç’in de yer alabileceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Ünlü oyuncu bu konuyla ilgili bir açıklama yapmak istemediğini belirtirken, “Yakında zaten duyarsınız, o konuda bir şey söylemem doğru olmaz” diyerek, projede yer alabileceğinin sinyalini de vermiş oldu.