Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Defne Samyeli, Camdaki Kız dizisinden gelen teklifi elinin tersiyle itti!

Defne Samyeli, Camdaki Kız dizisinden gelen teklifi elinin tersiyle itti!

tarafından ker_def

Sunucu – Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, Bloomberg HT kanalında Fatih Altaylı’nın konuklarından birisi oldu. Habercilikten, şarkıcılığa renkli kariyerini anlatan Samyeli, Camdaki Kız dizisinde kendisine teklif edilen ve kabul etmediği Cana karakteri ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Defne Samyeli bu rolü kabul etmeyince Hande Ataizi’nin Cana karakteri ile ekranda yer alması mümkün oldu. Peki Samyeli neden rolü kabul etmedi.

Oyuncu, “Ben artık önemli bir parçası olmadığım dizilerde oynamama kararı aldım. Diziyi izlerken kendimi sahnemi bir saat beklemek istemiyorum. İlk iki rolden biri olmazsa oynamayacağım” ifadelerini kullandı. Defne Samyeli’nin bu açıklaması diziler konusunda kesin bir karar aldığı izlenimi verdi.

“KIZLARIM FEMİNİST OLDU”

Defne Samyeli geçmişte yaşadıklarının kendisine ve kızlarına etkilerini anlattı: “Kızlarım feminist oldu. Biraz da jenerasyon gereği herhalde hiç evlenmeyeceklerini söylüyorlar.”

Kendisinin de evliliğe sıcak bakmadığını söyleyen Samyeli, “Bir daha evlenmeyeceğim” ifadesini kullandı.

“BU ÜLKEYE KÜSTÜM”

Bir dönem siyasete girmeyi düşündüğünü söyleyen Defne Samyeli, “Ülkeme dair çok büyük ülkülerim vardı. Ama artık sadece kapalı ortamlarda fikrimi söylüyorum. Abuk subuk insanlarla adımı andılar. Ben bu ülkeye küstüm.” dedi.