Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisini Defne Samyeli istemedi, bu iş Hande Ataizi’ne yaradı!

Camdaki Kız dizisini Defne Samyeli istemedi, bu iş Hande Ataizi’ne yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin en dikkat çeken karakterlerinin başında Cana geliyor… Sedat ile yaşadığı yasak aşk ile ortalığı fazlasıyla karıştıran Cana karakteri izleyicilere farklı duygular yaşatıyor.

Bu karakteri canlandıran Hande Ataizi, dizi şanssızlığını da Camdaki Kız ile kırdı. Oyuncu, uzun bir süre sonra yeniden uzun süreli bir projenin içinde bulunuyor. Halinden çok memnun olan Hande Ataizi, Cana karakteri için elinde geleni yapıyor.

Camdaki Kız dizisini Defne Samyeli istemedi, bu iş Hande Ataizi'ne yaradı! 8

Bu karakterin daha önce Defne Samyeli’ne teklif edildiği de iddia edildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Defne Samyeli rolü kabul etmeyince, ikinci alternatif olarak Hande Ataizi’ne teklif götürüldüğü belirtiliyor.

Defne Samyeli, önceki senelerde İstanbullu Gelin isimli dizide konuk oyuncu olarak yer almış ve canlandırdığı aykırı karakter de çok konuşulmuştu. Oyuncu geçen sezon ise Sol Yanım isimli Star TV dizisinde yine eleştiri alan bir karaktere hayat verdi.

Camdaki Kız dizisini Defne Samyeli istemedi, bu iş Hande Ataizi'ne yaradı! 9

Defne Samyeli’nin bu iki tecrübeden sonra izleyicilerin tepkisini çekecek bir karakter olan Cana’yı oynamak istemediği belirtiliyor.

Oyuncunun karakteri kendisine uygun bulmadığı için Camdaki Kız’dan gelen teklife olumsuz yanıt verdiği ortaya çıktı.

Defne Samyeli’nin bu tavrı ise Hande Ataizi’ne son yıllardaki en iyi dizi fırsatlarından birisi olarak döndü.