Ana sayfa Sosyal Medya Defne Samyeli’ye dizi teklifi yapacak yapımcılara küçük bir not!

Defne Samyeli’ye dizi teklifi yapacak yapımcılara küçük bir not!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Bir zamanların ünlü sunucusu ve şimdilerin oyuncusu Defne Samyeli, kızının doğum günü buluşmasında bir hayli heyecanlıydı. 25 yıl önce kızı Deren’i dünyaya getirdiğini ifade eden Defne Samyeli, anne olmanın dünyanın en güzel duygusu olduğunu ifade etti.

“İnanamıyorum yılların bu kadar çabuk geçtiğine” şeklinde konuşan oyuncu, düzgün fiziği ile dikkatleri çeken Defne Samyeli, yıllara meydan okuyan bir görüntü çiziyor.

En son geçen sezon Sol Yanım isimli dizide rol alan Defne Samyeli’nin diziler konusunda da önemli bir karar aldığı ortaya çıktı. Oyuncu, artık yan roller istemiyor.

Defne Samyeli, “Artık bu kadar saat setlerde oturduktan sonra kendimi başrolde görmek istiyorum” diye konuştu.

Yeni projeler için teklifler aldığını anlatan oyuncu, bunları değerlendirdiğini söyledi. Bir başrolde yer almayı çok isteyen Defne Samyeli, yakında mutlu bir haber verebilir.

1972 doğumlu olan Defne Samyeli, 2013 yılında Babam Sınıfta Kaldı isimli dizi ile oyunculuk yapmaya başladı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Zeynep karakteri ile öne çıkan Samyeli, İstanbullu Gelin dizisinde de Siren karakteri ile dikkatleri çekmişti.