Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı Balık burcunu uyardı; “Sabırsız ve aceleci hareket etmeyin!”

Demet Baltacı Balık burcunu uyardı; “Sabırsız ve aceleci hareket etmeyin!”

tarafından sevda

Haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarından ilgi gören astrolog Demet Baltacı, bu hafta Balık Burcu için, “Kendinizi huzurlu, uyumlu ve mutlu hissdebilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz kişilere zaman ayırmak için fırsatlar söz konusu, ticari konularda da verimli bir süreç olacak” dedi.

Demet Baltacı Balık burcu ile ilgili yorumuna şöyle devam etti; ” Sevgili Balıklar, 5 Mart’a kadar Merkür sizin burcunuzda bu sizin zihinsel sürecinizi hareketlendirecek, Sezgilerinizin güçlendiği bir dönemdesiniz,  bilinçaltına yönelik konularda, yaratıcı çalışmalarda çok  iyi sonuçlar alabilirsiniz. Bu hafta dikkat etmeniz gereken konu; üstlerle ilgili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar ve gereksiz alınganlıklar olabilir” dedi.

Demet Baltacı Balık burcuna şu tavsiyelerde bulundu; “Sevgili Balıklar, Mars Boğa burcuna geçiyor bu sizin 3. evinizi etkileyecek,  iletişim trafiği artıyor, zihniniz çok hızlı çalışacak 31 Mart’ a kadar olan bu dönemde çok seyahat edebilirsiniz. Sabırsız ve aceleci olmamaya dikkat edin, sağlık açısından, solunum yolları ve boğaz bölgesi sorunları yaşayabilirsiniz temkinli olmanızda fayda var. Haftasonu ise kendinize romantik bazı fırsatlar da yaratabilirsiniz” dedi.