Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı haftalık KOVA BURCU yorumunda iş ve aşkta fırsatlar var!

Demet Baltacı haftalık KOVA BURCU yorumunda iş ve aşkta fırsatlar var!

tarafından sevda

Uzman astrolog Demet Baltacı haftalık burç yorumunda Kova burcunun bu hafta hem iş hem de aşk konusunda çok şanslı olduğunu söyledi. Baltacı Kova burcu ile ilgili olarak şu konulara dikkat çekti; “Güneş Kova burcunda olduğundan  Kovaların bu hafta yaşam enerjileri çok güçlü, Merkür de Kova burcunda dolayısıyla Güneş Merkür kavuşumunun etkisi altında olacaklar zihinleri de çok hızlı çalışıyor , geleceğe dönük planlar programlar geleceğe yönelik projeler üretebilirler ve çevrelerindeki  kişileri de çok şaşırtabilirler”.

Genellikle Kova burcuna yetişmekte zorlanırız ifadesini kullanan Demet Baltacı “Sevgili Kovalar,  sosyal etkileşimlerinizden  fayda göreceğiniz bir haftadasınız. Ekip çalışmasında bulunabilir, arkadaş ilişkileriniz canlanabilir bu hareketlilik iş ve özel yaşantınız için de çok faydalı olabilir, şanslı tekliflerle karşılaşabilirsiniz” dedi.

Demet Baltacı Kova burcuna bir  de tavsiyede bulundu; “Sevgili Kovalar, alacağınız davetleri kabul etmelisiniz, bu sayede  umulmadık ilginç kişilerle karşılaşabilirsiniz ve  yeni kişiler size  yeni kapılar açabilir” dedi.