Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı; “Koç burcu, bu hafta maddi anlamda hırslı” dedi

Demet Baltacı; “Koç burcu, bu hafta maddi anlamda hırslı” dedi

tarafından sevda

Ünlü astrolog Demet Baltacı, yotube kanalında ki Astrofoni köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile dikkat çekiyor. Bakalım Koç burcunu bu hafta neler bekliyor? Baltacı şunları söyledi;  “Sevgili Koçlar, bu hafta parasal konularda kendinizi hırslı hissedebilirsiniz, kaynaklarınızı geliştirme, para kazanma ve maddi yatırımlar ile ilgili olanaklar  gündeminizde. İletişim gezegeniniz Merkür, Balık burcunda ilerliyor, siz bu süreçte karar verme ve olayları değerlendirme anlamında daha içe dönük, daha duygusal etki altında kalacaksınız” dedi.

Koçların bu hafta sezgi ve yaratıcılıklarının güçleneceğinin altını çizen Baltacı; “gezegeniniz Mars Boğa burcuna geçiyor ve 31 marta kadar orada kalacak bu durum,  sizin para evinizde bir mücadele söz konusu olduğunu gösteriyor, gelir gider dengenizde hızlı giriş çıkışlar olabilir, bu anlamda daha hırslı olabilirsiniz” dedi.

Astolog, Koçları bu haftayla ilgili şu şekilde uyardı: “Koç burcunun bu hafta yakın çevre ile iletişim trafiği artıyor. Unutkanlık dalgınlıklar gibi iletişim konularında daha dikkatli olmaları gerek, hafta sonu ailevi kavramlar günlük planlarınızda belirleyici olabilir.”