Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı yorumladı; “Yay Burcunun kariyerinde hangi gelişmeler olacak?”

Demet Baltacı yorumladı; “Yay Burcunun kariyerinde hangi gelişmeler olacak?”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Demet Baltacı, youtube kanalındaki Astrofoni köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarından ilgi görmeye devam ediyor. Dolunay haftasında olduğumuza dikkat çeken astrolog, Dolunay’ın Yay burcuna etkisi ile ilgili şunları söyledi;

“Sevgili Yay burcu; “Bu hafta Dolunay sizi nasıl etkileyecek?” Sorusunun cevabı;  oldukça özgüvenli ve güçlü bir haftadasınız. Gelecek hededeflerinizde daha rahat insiyatif alabilirsiniz. Dolunay tam kariyer evinizde meydana gelecek, bir ödül, terfi, başarı, iş imkanı veya iş değiştirme söz konusu olabilir. Üstlerden önemli taktirler maddi ödüller alabilirsiniz.

Bu hafta özellikle yakın aile ilişkilerinde yanlış anlaşılma ve alınganlıklar yaşanabilir. Eşyalarınızı kaybedebilirsiniz. Para konusunda son derece planlı hareket edeceksiniz, hesap ve düzenleme yapacağınız maddi durum ve harcamalarınızı detaylı bir şekilde gözden geçireceğiniz bir süreç. Ödenmesi gereken borçlarınız veya vergi gibi konular gündeminizde.

Hafta sonu kardeşler, yakın çevre ve arkadaş grupları ile ilişkiler ön planda olacak, sosyalleşeceğiniz bir haftadasınız.