Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı’dan Balık Burcuna güzel haber; “Bazı Balıklar evlilik kararı alabilir!”

Demet Baltacı’dan Balık Burcuna güzel haber; “Bazı Balıklar evlilik kararı alabilir!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Demet Baltacı, youtube kanalındaki Astrofoni köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları dikkat çekiyor. Özellikle astroloji meraklılarının uyarı ve tavsiyelerini  dikkate aldığı astrolog, Dolunay haftasında olduğumuzu belirterek,  Dolunay’ın Balık burcuna etkisi ile ilgili şunları söyledi;

Sevgili Balık burcu, sizin için yılın önemli bir haftası Dolunay tam karşıt burcunuz olan Başakta ve ilişki evinizde meydana geliyor yani arkadaşlık, iş ilişkileri, yakın ilişkileriniz veya rakipler konusunda gündeminiz biraz güçlü ve hızlı olabilir.

Bu hafta duyarlılığınız artacak. Partner ilişkilerinizde sorunlar olabilir, bir şeyleri affetmek ve bağışlamak için çok doğru bir haftadasınız. Affedilmeyi bekleyen Balıklar için de bu hafta doğru enerjiler söz konusu.

Evlilik kararı gibi bazı önemli kararlar verebilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmeniz gereken bir hafta. Sezgileriniz çok güçlü size önerim; İç sesinizi dinlemeniz bu sayede doğru adımları atabilir sizin için doğru ilişkiler hangisi karar verebilir ve net hareket edebilirsiniz.