Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı’dan Balık burcuna tavsiye; “Zararlı alışkanlıklarınızı bırakmak için doğru bir hafta”

Demet Baltacı’dan Balık burcuna tavsiye; “Zararlı alışkanlıklarınızı bırakmak için doğru bir hafta”

tarafından sevda

Şubat’ta yepyeni bir Ay’ın doğduğuna dikkat çeken Astrolog Demet Baltacı, “Kova burcunda doğan Yeni Ay,  gelecek ile ilgili tüm niyetlerimizle alakalı. Yeni Ay ile birlikte bütün burçlar için olumlu ve iyimser enerjiler artacak,  Yeni Ay özellikle grup çalışmaları, sosyal kavramlar ve her türlü yeni projelere işaret ediyor” dedi

Peki Balık burcunun 12. evinde doğacak Yeni Ay Balıkları nasıl etkileyecek? Demet Baltacı” Sevgili Balıklar Yeni Ay size daha duygusal etkiler getirebileceği gibi sürprizlerd e getirebilir, beklemediğiniz, gizli şeylerin ortaya çıkması gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Duygusal anlamda kendi iç dünyanıza yönelip bir şeyleri gözden geçirebilirsiniz” dedi.

Balıkların hayatlarından çıkarmaları gereken bazı şeyler olabilir bu konuda daha cesur olmaları gerek diyen Demet Baltacı şu önerilerde bulundu; “Balık burcu, işle ilgili bazı girişimlerde bulunmak istiyorsa hazırlık yapsın önümüzdeki ay Balık Yeni Ay’ı olacak ve önümüzdeki aydan itibaren  fırsatlar onlara daha fazla gelecek. Şu an yapacakları hazırlıklar  işlerini kolaylaştıracak. İç seslerini dinlesinler, zararlı alışkanlıkları varsa eğer bırakmak için doğru bir dönemdeler” dedi.