Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar, Alev Alev dizisine veda ederken, Cemre’leri unutmadı!

Demet Evgar, Alev Alev dizisine veda ederken, Cemre’leri unutmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev dizisi, dün akşam ekrana gelen 28. bölümü ile ekranlara veda etti. Dizi, Netflix’te yayınlanan Fransız yapımı Alevlerin Ardından isimli dizinin uyarlamasıydı. İlk bölümdeki kermes yangını, 1897 yılında Paris’te yaşanan ve 120 kadının hayatını kaybettiği vahim bir olaydan yola çıkılarak çekilmişti.

Heyecanlı bir başlangıçla ekrana gelen dizinin kadrosu da beğeni topladı. Perşembe akşamları yayınlanan dizi, Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız gibi güçlü bir rakiplerin karşısında zorlandı. Ayrıca Bir Zamanlar Kıbrıs ve Akrep dizileri de aynı akşam ekrana gelmekte.

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek’in yanı sıra Berker Güven, Berkay Şahin ve Cihangir Ceyhan’ın rol aldıkları Show TV’nin dizisi, final bölümüyle son kez ekrana geldi.

Demet Evgar, Alev Alev dizisine veda ederken, Cemre'leri unutmadı! 9

Ay Yapım imzalı dizide yaşanan mutlu son ise izleyenlerin de yüzünü güldürdü. Dizinin oyuncuları sosyal medyadan sezon başından beri rol aldıkları diziye vedalarını da sette çekilen fotoğraflarıyla yaptılar.

Demet Evgar da instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla  diziye ve oynadığı Cemre karakterine dair duygularını dile getirerek veda etti.

Evgar, “Her rol benim için yeni bi macera. Bugün de Cemre’nin sonuna geldik…” sözleriyle başlayan vedasında tüm oyuncu arkadaşlarına, ekibe, yönetmene, yazarlara, seyircilere ve kanala teşekkür etti. Bu arada oyuncu, şiddet gören bir kadının hikayesini anlatan dizi için de “Tek amacım bu ülkede sesini duyuramayan milyonlarca Cemre’nin içindeki alevin şahitlerinden biri olmaktı. Ufacık da olsa bi işe yaradı mı bilmem” sözleriyle de dizinin misyonunun ve toplumun kanayan yarası kadına şiddetin altını bir kez daha çizdi…

İşte Demet Evgar’ın paylaşımı…

Demet Evgar, Alev Alev dizisine veda ederken, Cemre'leri unutmadı! 10

Demet Evgar, Alev Alev dizisine veda ederken, Cemre'leri unutmadı! 11