Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü’yü gören Alev Alev’e kalbini koyuyor!

Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü’yü gören Alev Alev’e kalbini koyuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in Fransız yapımı Le Bazar de la Charite’den uyarlanan Alev Alev dizisi, perşembe rekabetine katılmak üzere 5 Kasım tarihinde Show TV’de başlayacak. Dizinin fragmanları adeta yakıyor… Oyuncu kadrosu yıkılıyor ve görüntüler de adeta kalite kokuyor…

Demet Evgar hayranları daha şimdiden dizinin hastası olacaklarını belirten yorumlar yapılıyor. Alev Alev, perşembe rekabetinde Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova ile mücadele edebilecek kalitede bir yapım olarak görünmekte… Orijinalini izleyenler dizinin aşırı heyecanlı olduğunu ve Alev Alev’in fragmanlarındaki görüntülere bakınca da uyarlamanın başarılı gözüktüğünü belirtiyor.

Tabii ki dizi başladıktan sonra asıl değerlendirmeler yapılacaktır. Ancak güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesi ise Alev Alev’in yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olduğu da görülüyor. Demet Evgar’ın yanı sıra oyuncu kadrosunda şu isimler dikkat çekmekte: Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile Zuhal Olcay.

Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü'yü gören Alev Alev'e kalbini koyuyor! 9

Birçok dizi hayranı Zuhal Olcay’ı yeniden bir yapımda izleyecek olmanın heyecanı içinde. Dizinin orijinal yapımındaki senaryosuna bağlı kalarak ilerlemesi durumunda çok başarılı sonuçlar alabileceğini belirten sosyal medya yorumlarını görebilirsiniz.

Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü'yü gören Alev Alev'e kalbini koyuyor! 10

Bir izleyicinin şu yorumu dikkat çekti: “Ben de orijinalini izlemiştim, Alevlerin Ardından…Çok etkilemişti beni. Onu izlerken bu kadar etkilendiysem burada bu oyuncularla bu diziye adeta kalbimi koydum.”

Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü'yü gören Alev Alev'e kalbini koyuyor! 11

Yardım gecesinde çıkan yangında hayatı değişen 3 kadının öyküsünü izleyeceksiniz. Orijinali 8 bölüm olsa da Türk uyarlamasının çok daha uzun olacağı kesin… Dizinin fragmanlarını aşırı heyecanlı bulan izleyiciler, başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.