Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuba Büyüküstün hayranları yaşadı, 2 yeni proje gündemde!

Tuba Büyüküstün hayranları yaşadı, 2 yeni proje gündemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, son dönemde ekranda çok az projede bulundu. Netflix için İstanbul’un fethini anlatan Rise Of Empires Ottoman isimli mini dizide rol alan oyuncu, ayrıca Menajerimi Ara isimli yapıma konuk olmuştu.

Tuba Büyüküstün, en son 2016-2017 sezonunda Cesur ve Güzel isimli yapım ile ekranlarda boy gösterdi. Oyuncunun televizyona yeniden dönüşünü merakla bekleyen hayranlarını umutlandıran projeleri var… Oyuncu iki proje için konuşma halinde olduğunu bunlardan birisinin dizi, diğerinin ise sinema olduğunu söyledi.

Bir iş görüşmesinde kameralar tarafından kaydedilen oyuncu, çıkışta muhabirlerin sorusuna kısa bir yanıt verdi. Oyuncu, “Şu anda net söyleyebileceğim bir şey yok. Görüşmelerim var o kadar” diyerek kaçamak yanıt verdi.

“Dizi mi sinema mı?” şeklindeki ısrarlı soru üzerine Tuba Büyüküstün, “İkisi de şu anda, konuşulan iki tane var. Bahsedemeyiz çünkü kesin değil” dedi.

Çocuklarının da iyi olduğunu ve online eğitim ile devam ettiklerini anlatan ünlü oyuncu, görüştüğü kişinin adını açıklamak istemedi.