Ana sayfa Sosyal Medya Demet Evgar’ın annesi ve halasına benzerliği inanılmaz!

Demet Evgar’ın annesi ve halasına benzerliği inanılmaz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Evgar, şu sıralar Show TV’nin Alev Alev dizisi ile ekranlarda. Rol aldığı her projede oyunculuğu ile konuşturan bir isim. Tiyatroda, sinemada da pek çok yapımda oynayan Demet Evgar, aynı zamanda müzikle de yakından ilgileniyor ve kısa süre önce Nanay isimli bir şarkı çıkardı.

Oyunculuğuyla izleyen herkesin takdirini kazanan Demet Evgar, aynı zamanda mütevazi kişiliğiyle de sevilen bir isim. Instagram’dan yaptığı paylaşımlarda, zor durumda olan, SMA hastası ya da farklı rahatsızlıkları olan kişilere de destek oluyor.

1980 Manisa doğumlu olan Evgar, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu okullu bir oyuncu. Arnavut kökenli bir aileden gelen Demet Evgar, rol aldığı oyun, sinema ve dizilerle de pek çok ödülün sahibi.

Meslek hayatına tiyatro ile başlayan oyuncu, daha sonra bir çok dizi ve sinema filminde rol aldı. Demet Evgar, Alev Alev dizisinde, eşinden şiddet gören ve çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren bir kadını oynuyor Alev Alev dizisinde.

Oyuncu, instagram sayfasından yaptığı son paylaşımla ise dikkatleri çekti. Annesi ve halasının aynı gün doğum günleri olmaları sebebiyle, ikisiyle de ayrı ayrı fotoğraflarını yayınladı.

‘Oğlan dayıya, kız halaya çeker’ şeklindeki söylemleri boşa çıkarmayan hala yeğen ikilisini pozu, birbirlerine çok benzediklerini de ortaya koymakta. Aşağıda Demet Evgar ve halasının pozunu görebilirsiniz…

Demet Evgar'ın annesi ve halasına benzerliği inanılmaz! 9

Ancak oyuncunun aynı zamanda annesine de çok fazla benzediği ortada! Evgar’ın annesiyle pozları da aşağıda…

Demet Evgar'ın annesi ve halasına benzerliği inanılmaz! 10

Demet Evgar'ın annesi ve halasına benzerliği inanılmaz! 11