Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’ü yeğeni çekti, hayranları bayram etti!

Neslihan Atagül’ü yeğeni çekti, hayranları bayram etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Neslihan Atagül Doğulu, Sefirin Kızı dizisinde oynarken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle apar topar diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Doktorlarının tavsiyesi sonrasında rapor alan ancak rahatsızlığı oynamasına müsaade etmeyince de ayrılık kararı almak durumunda kalan oyuncu, geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalandı.

Neslihan Atagül Doğulu, daha sonra özel bir beslenme programı ile sağlığına kavuştu. Tahlillerinin İngiltere’deki bir sağlık merkezine de gönderildiği ve sonrasında da özel bir beslenme ile iyileşen oyuncu, şu aralar daha iyi görünüyor.

Yaptığı instagram paylaşımları ile hayranlarının da içini rahatlatan oyuncunun yüzünün renginin yerine geldiği de paylaşımlarında görülmekte.

Neslihan Atagül'ü yeğeni çekti, hayranları bayram etti! 9

Rahatsızlandığı dönemde çok kilo da kaybeden oyuncu halsiz kalmıştı. Ancak yaptığı son paylaşımda da görüldüğü üzere, Neslihan Atagül’ün durumu gayet iyi…

Neslihan Atagül'ü yeğeni çekti, hayranları bayram etti! 10

Oyuncu, bahçede köpeği Vera ile oynarken, yeğeni Asya da onu çekiyordu. Bu anları instagram sayfasından paylaşan oyuncunun görüntüleri, kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başladı.

Neslihan Atagül'ü yeğeni çekti, hayranları bayram etti! 11

İşte Neslihan Atagül’ün o videosu…