Ana sayfa Sosyal Medya Demet Evgar’ın sürpriz nikahında duygulandıran detay!..

Demet Evgar’ın sürpriz nikahında duygulandıran detay!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sürpriz bir nikah ile 6 yıldır birlikte olduğu işletmeci Levent Babataş ile evlenen ünlü oyuncu Demet Evgar sosyal medya hesabından nikahından fotoğraflarını paylaştı.

Duygularını hayranlarıyla paylaşan oyuncunun annesinin gelinliğini giydiğini belirtmesi hayranlarını duygulandırdı. Demat Evgar, ailesinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı nikah töreninden paylaştığı fotoğraflarda hislerini şu sözlerle ifade etti.

“Sevgilimle çıktığımız yeni yolumuzda eli emeği değen tüm dostlara teşekkür ederiz . Aile arasında yaptığımız nikahımızda, (bizim yarımız 40 kadar ) anneciğimin gelinliğini dokunuşlarıyla bana uyarlayan güzel yetenekli arkadaşım Şansım @sudietuzofficial, beni tam anlamıyla taçlandıran sevgili Dilan. Güzel yüreği ve yeteneğiyle sevgili arkadaşım @hakankulturofficial, yılların tecrübesi ve zarafetiyle hep yanımda olan sevgili Meltem.
Çiçekleriyle renklendiren @dirhemflowers veeee kendi gibi yetenekli ekibiyle şahane bir iş çıkaran canım Nurkut. Varlığınızla güzelleştirdiniz günümüzü.

Demet Evgar'ın sürpriz nikahında duygulandıran detay!.. 7

“Beni dünyaya geldiğim andan itibaren destekleyen, sevgisiyle saran eşsiz, büyük ailem , güzel dileklerini duygulu mesajlarını bize ileten tüm dostlar iyi ki varsınız.”

Çiftin pandemi nedeniyle küçük bir nikah yaptığı ancak yaz aylarında bir düğün planlandığı da konuşuluyor. Öte yandan 6 yıldır mutlu bir birliktelikleri olan çiftin bebek beklediği de konuşuluyor.

Bu konuda herhangi bir açıklama yapmayan Evgar’ın nikah fotoğraflarındaki ayrıntılar ise söylentileri doğrular nitelikte.

Eşi ile verdiği pozda ikisinin de elinin karnının üzerinde olması, gelinliğinden büyüyen karnının belli olması da yine bebek beklediği iddialarını kuvvetlendirmekte.