Ana sayfa Dizi Haberleri Füsun Demirel ile Demet Evgar ikilisi sanki gerçek bir anne ile kız gibi görünüyor!

Füsun Demirel ile Demet Evgar ikilisi sanki gerçek bir anne ile kız gibi görünüyor!

tarafından ker_def

Füsun Demirel ustalık döneminin içinde olan bir oyuncu ve bugüne kadar çok farklı projelerde yeteneklerini sergiledi. Genç oyuncuların rol modellerinden birisi olan Füsun Demirel, şimdilerde Show TV ekranında büyük başarılar kazanan Bahar dizisinde Gülçiçek karakterini canlandırıyor.

Dizinin hikayesinde Demet Evgar’ın canlandırdığı Bahar karakterinin annesi olan Gülçiçek, fedakar bir anne ve kızı için de elinden gelen mücadeleyi ortaya koyan bir karakter çiziyor.

Gülçiçek ile Bahar karakterlerinin anne ile kız hikayesinde ne kadar iyi bir ikili olduğunu ekran başındaki izleyiciler de fark ediyor.

Füsun Demirel, bu konuda Episode dergisindeki açıklamasında Demet Evgar ile ne kadar iyi bir ikili olduklarını ifade etti.

Ünlü oyuncu,” Biz Demet ile daha ilk bölümde aslında anne-kız rolleri için ne kadar denk düştüğümüz gördük. Demet dedi ki, ‘Kahkahamız, otururken içe basmamız, yürüme şeklimiz hep aynı, fark ettin mi?”… Evet, haklıydı. Demet ve Füsun aslında gerçekten anne-kız olmuşlardı bile.”

Füsun Demirel ile Demet Evgar ikilisi sanki gerçek bir anne ile kız gibi görünüyor! 7

Çocuklar üzerinde annenin çok etkili olduğundan bahseden Füsun Demirel, Bahar karakterinin tıpkı annesi Gülçiçek’in gençliğini sergilediğini belirtiyor.

Ünlü oyuncu, “O kadar benzerlikleri var ki… O yapıcı yanları, koruyucu, kollayıcı tarafları hep benziyor. Gülçiçek nasıl sarıp sarmalıyorsa Bahar’ı, Bahar da anneliğini çok benzer sürdürüyor. Evlatlarına benzer şekilde kol kanat geriyor” şeklinde konuştu.

Hatice Aslan’ın canlandırdığı Nevra karakteri ile Gülçiçek arasında mücadele de hiç bitmiyor.

Kendisi gibi güçlü bir oyunculuk deneyimine sahip olan Hatice Aslan ile aynı seti paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Füsun Demirel, şunları söyledi.

“Sevgili Hatice ile oynamak büyük keyif. Elbette minik doğaçlamalar yapıyoruz. Abartmadan, olabildiğince doğallığı koruyarak.”