Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir gözyaşları içinde söz verdi! Bir daha asla yapmayacak!

Demet Özdemir gözyaşları içinde söz verdi! Bir daha asla yapmayacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8’de Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranlara gelen Demet Özdemir, aynı zamanda sosyal medyada da paylaşımlarıyla gündemde. Genç oyuncu, takipçilerini güldüren esprili paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak Pazar günü çalışmak durumunda olan oyuncu, kendisine de sitem eden paylaşımıyla güldürdü.

Oyuncu, sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olarak hayranlarının markajında. Setten kamera arkası videolar ve fotoğraflarla takipçilerini mutlu eden oyuncu, bugün de kuralını bozmadı.

Demet Özdemir gözyaşları içinde söz verdi! Bir daha asla yapmayacak! 8

İbrahim Çelikkol’un ayrılışından sonra dizinin başrolü paylaştığı Engin Öztürk ile bir fotoğraflarını da yayınladığı paylaşımlarına ilk olarak setten aşağıdaki pozla başladı.

Demet Özdemir gözyaşları içinde söz verdi! Bir daha asla yapmayacak! 9

Arka planda bir set çalışa ile poz veren oyuncu, “ses onun işi” notunu düşerken, kendisi için de “Bana bakmayın çok erken uyandım” sözlerini yazdı.

Demet Özdemir’in sette sahnesi için beklediği sırada çektiği bir video ise durumu ortaya koydu. Oyuncu, Cumartesi akşamı geç yatmanın ve Pazar sabahı erken kalkmanın stresini yaşıyordu.

Durumu biraz da tiye alan Demet Özdemir, ağlamaklı bir filtre ile gece 12’den sonra yatmayıp oturmanın pişmanlığı içindeki sözleriyle izleyenleri güldürdü. Kendine söz veren oyuncu, bir daha uykusu gelince uyuyacağı sözünü de veriyor videoda.

Sosyal medyada bir anda dağılan video, hayranları tarafından da ilgi gördü. İşte Demet Özdemir’in kendisini uykusuz bırakma pişmanlığı ile dolu esprili videosu…