Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir hangi dizi ile ekranlara geri dönecek?

Demet Özdemir hangi dizi ile ekranlara geri dönecek?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Demet Özdemir, ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinin final yapmasının ardından kısa bir tatil yapmış sonra, hiç ara vermeden Netflix için çekilen ‘Aşk Taktikleri’ adlı film projesi için sete girmişti.

Oyuncu, ‘Aşk Taktikleri’ filminde birlikte rol aldığı  Şükrü Özyıldız ile uyumlu bir ikili oldu. Çift, setten yaptıkları paylaşımlarla iyi bir enerji yakaladıklarını gözler önüne serdi.

Demet Özdemir hangi dizi ile ekranlara geri dönecek? 9

Genç kuşağın başarılı yönetmenlerinden Emre Kabakuşak’ın yönettiği filmin senaryosu Pelin Karamehmetoğlu’na ait. Aşk Taktikleri’ filminin çekimleri bu hafta Kapadokya’da çekilecek sahneler ile sona erecek, Çekimler sırasında Demet Özdemir’in yüksek enerjisi ve pozitifliğiyle tüm ekibin kalbini kazandığı öğrenildi.

Demet Özdemir hangi dizi ile ekranlara geri dönecek? 10

 

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Demet Özdemir’in film çekimleri devam ederken Ay Yapım ve BKM’den dizi teklifi aldığı da ortaya çıktı. Ancak güzel oyuncu, filmin çekimlerinin bitmesinin ardından kararını vereceğini açıkladı.

Demet Özdemir hangi dizi ile ekranlara geri dönecek? 11

Bir röportajında; Teklifler aldığını ancak bir proje devam ederken senaryo okumadığın, projesi bittikten sonra gelen teklifler üzerinde yoğunlaşacağını söyleyen Demet Özdemir’in hayranları,  güzel oyuncuyu  önümüzde ki sezonda da ekranda görmek istiyor ve  oyuncunun kararını merakla bekliyor.