Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’e sevgilisi Oğuzhan Koç öyle bir jest yaptı ki!

Demet Özdemir’e sevgilisi Oğuzhan Koç öyle bir jest yaptı ki!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Demet Özdemir, hem iş hayatında, hem de özel yaşamında oldukça güzel zamanlardan geçiyor. Bir projeyi bitirip kısa bir aradan sonra başka bir projeye başlayan güzel oyuncu, 2021 yılının ilk aylarından itibaren müzisyen Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla magazin basınının gündeminden düşmüyor.

Çift aşklarıyla sürekli gündemde, iş yaşamlarından arta kalan zamanlarında birlikte vakit geçirmeyi tercih ediyorlar. Demet Özdemir şu sıralar Netflix için ‘Aşk Taktikleri’ adlı bir film çekiyor. Filmde Şükrü Özyıldız ile baş rolü paylaşan güzel yıldız, filmin bir bölümünün çekimi için Kapadokya’daydı.

Demet Özdemir’e sevgilisi Oğuzhan Koç öyle bir jest yaptı ki! 9

Sevgilisi Oğuzhan Koç’da Demet Özdemir’i yalnız bırakmadı. Kapadokya’ya giden Koç, bu kez sevgilisine yaptığı jestle gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, güzel oyuncuyu dünyanın en romantik oteline götürdü. Çift, geçtiğimiz yıllarda, Hollywood yıldızı Nicolas Cage’in de kaldığı otelde konakladı.

Demet Özdemir’e sevgilisi Oğuzhan Koç öyle bir jest yaptı ki! 10

Oğuzhan Koç’un üç gece için tuttuğu odaya 3 bin 600 dolar (yaklaşık 30 bin TL) ödeme yaptığı iddia edildi. İçinde kendine ait özel havuzu bulunan odada kalan çift, sabah saatlerinde de balona binerek gün doğumunda romantik anlar yaşadı.

Demet Özdemir’e sevgilisi Oğuzhan Koç öyle bir jest yaptı ki! 11