Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’na teşekkür, Uzak Şehrin Masalı’na merhaba! Aslıhan Güner öyle heyecanlı ki görmeniz lazım!

Kuzey Yıldızı’na teşekkür, Uzak Şehrin Masalı’na merhaba! Aslıhan Güner öyle heyecanlı ki görmeniz lazım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner 2 sezon süren Kuzey Yıldızı dizisinde hem yoğun bir çalışma ortama içine girdi hem de eğlenceli anlar yaşadı. Ancak dizinin Ordu’da çekilmesi ve İstanbul’daki evinden ve eşi Mert Kılıç’tan uzakta kalması oyuncu adına özel hayatını da düzenleme durumu getirmişti.

Uzak Şehrin Masalı isimli yeni dizi ile anlaştığı ortaya çıkan Aslıhan Güner, Yıldız gibi çok belirgin bir karakterden sonra şimdi de Umay olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Oyuncu, yeni sezonda bambaşka bir kadın karakteri ile yine ekranlarda boy gösterecek.

Kuzey Yıldızı’nın finalinin ardından iyi bir tatil dönemi geçiren oyuncu, paylaşımları ile da hayranlarını mest etmişti. Kızıl olan saçlarını diziden sonra değiştiren ve orijinal haline geri dönen oyuncu, ayrıca tatilde bronzlaşan teniyle de dikkat çekti.

İstanbul’a dönen ve bir alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu, yeniden tatile gideceğini de ifade etti. “Bronzlaştım, bembeyazdım, güzel oldu biraz dinlendim. Çok yoğun iki sezon geçirmiştik, çok şükür güzel geçti her şey” diye konuşan oyuncu, projeyle ilgili görüşmeler için İstanbul’a döndüğünü de ifade etti.

Timur Acar’ın da kadrosuna katıldığı Uzak Şehrin Masalı dizisiyle ilgili gelişmelerden de haber veren Aslıhan Güner, Eylül ayında dizinin ekranda izleyicilerle buluşacağını belirterek yeni sezon için güçlü bir mesaj verdi.

Kuzey Yıldızı'na teşekkür, Uzak Şehrin Masalı'na merhaba! Aslıhan Güner öyle heyecanlı ki görmeniz lazım! 7

Kuzey Yıldızı dizisini çok güzel tamamladığı için bu durumdan son derece memnun olduğunu ifade eden Aslıhan Güner, tüm izleyicilere de teşekkür etti. Oyuncu, yeni karakterin farklı olmasını istediğini ve buna da ulaştığını anlattı.

Umay’ın çok güçlü bir kadın karakteri olmasının kendisini etkilediğini de anlatan oyuncu, “Çok severek ve gönülden kabul ettim. Çok heyecanlıyım. Tekrar sahaya çıkmak, kaç yıldır bu işin içindeyim ama her seferinde heyecanım hiç bitmeden devam ediyor. O yüzden heyecan içinde ben de bekliyorum bir an önce başlamayı” diye konuştu.

Oyuncu dizinin Eylül ayında ekranda izleyicilerle buluşacağını ifade ederken, ne kadar heyecanlı olduğunu da her haliyle gösterdi.