Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, iki sürprizi üst üste yaptı! Biri Oğuzhan Koç’la biri de evinden!

Demet Özdemir, iki sürprizi üst üste yaptı! Biri Oğuzhan Koç’la biri de evinden!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir, yeni dizisiyle de gündemden düşmüyor! Aynı zamanda sosyal medyada da pek çok paylaşım yapan oyuncu, hayranlarını fotoğraf ve video yağmuruna tutuyor adeta!

Takipçilerinin merakla izlediği Demet Özdemir, son dönemin popüler genç kadın oyuncularından birisi olarak hayranlarının markajında yer alan bir isim.

Oyunculuğu beğeni toplayan Demet Özdemir, Erkenci Kuş gibi daha önceki romantik komedi dizilerinden sonra bu kez bir dram dizisiyle ekrana geliyor ve yine oyunculuğu ile başarılı bir grafik çiziyor.

Özdemir’in özel hayatında da mutluluğu yakaladığı yaptığı paylaşımlarla görülmekte. Bir süredir Oyuncu ve Müzisyen Oğuzhan Koç ile aşk yaşıyor.

İkili ilişkilerini göz önünde yaşarken birlikte markete alışverişe gittikleri bir anın fotoğraflarını paylaşmaktan da çekinmedi.

Demet Özdemir, instagram sayfasından Oğuzhan Koç ile marketteyken çektiği bir fotoğrafı yayınladı.

Sonrasında da evinden bir fotoğraf paylaştı oyuncu. 16 yaşından beri dans eden ve büyük bir tutkusu olan dans için yenilediği evinde bir de özel alan açtığı görülen oyuncu, dans öncesi hem reklam yaptı, hem de artık tamiri biten evine yerleştiğini duyurdu.

İşte o paylaşımları:

Demet Özdemir, iki sürprizi üst üste yaptı! Biri Oğuzhan Koç'la biri de evinden! 8

Demet Özdemir, iki sürprizi üst üste yaptı! Biri Oğuzhan Koç'la biri de evinden! 9