Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız’ı yeniden bir arada gören hayranları havalara uçtu!..

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız’ı yeniden bir arada gören hayranları havalara uçtu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız ikilisi geçtiğimiz yaz Netflix dijital platformu için çekilen romantik komedi filmi Aşk Taktikleri’nde baş rolde yer aldı.

Film, iki oyuncunun da hayranları tarafından merak ve heyecanla bekleniyor. İkilinin uyumu da çok merak edilen konular arasında. Aşk Taktikleri filminin çekimleri sırasında sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan ikili iyi bir uyum yakaladıklarının sinyallerini de vermişti.

İki ünlü isim aylar sonra yeniden bir araya geldi. Şükrü Özyıldız bu anları instagram hesabından paylaştı. Oyuncunun paylaşımı ünlü ikilinin hayranlarını heyecanlandırdı. Partneri Demet Özdemir ile birlikte pozunu paylaşan ünlü oyuncu fotoğrafa, ‘Çok az kaldı’ notunu düştü

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız'ı yeniden bir arada gören hayranları havalara uçtu!.. 7

İki ünlü isim de yeni sezonda bir projede yer almıyor. Şükrü Özyıldız geçtiğimiz sezon ATV’nin Akıncı dizisinde Büşra Develi ile baş rolü paylaştı.  Demet Özdemir de TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde İbrahim Çelikkol ile birlikte rol aldı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Özdemir ve Özyıldız ikilisi aylar sonra Aşk Taktikleri ile hayranlarıyla yeniden bir araya gelme fırsatı bulacak.  Şükrü Özyıldız’ın paylaşımından filmin yayınına çok az kaldığı anlaşılıyor.

Bazı sahneleri Kapadokya’da çekilen filmin senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu kaleme aldı, yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak oturuyor.

Yapımcılığını Saner Ayar’ın yaptığı Aşk Taktikleri filminde, Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yanı sıra Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik rol alıyor.

Konusu hakkında fazla bilgi olmayan  Aşk Taktikleri filmi çok yakında Netflix’de izleyiciyle buluşacak.