Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz, Erkek Severse’deki tarzıyla ortalığı yakacak!

Alperen Duymaz, Erkek Severse’deki tarzıyla ortalığı yakacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Alperen Duymaz yeni dizisi Erkek Severse ile hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. Diziden gelen kamera arkası görüntüleri, Alperen Duymaz’ın yeni tarzıyla ortalığı yakacağına işaret ediyor.

Yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz bugüne kadar Küçük Tatlı Yalancılar, Bodrum Masalı, Çukur gibi çok başarılı dizilerde rol aldı. Ama en büyük çıkışını Son Yaz dizisinde canlandırdığı mafya babasının oğlu Akgün karakteriyle yaptı. Akgün karakterinde çok başarılı bir çıkış yapan oyuncu, hayranlarını da mest etmişti. Şimdi ise yeni dizideki karizmasıyla Alperen Duymaz’ı çok farklı bir rolde göreceksiniz. Erkek Severse dizisindeki Kenan karakterinin özellikleri tam da oyuncuya yakışan nitelikler oldu.

Alperen Duymaz, Erkek Severse’deki tarzıyla ortalığı yakacak! 7

Son Yaz’dan sonra yakışıklı oyuncu BeinConnect’te yayınlanacak olan Erkek Severse ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncunun yeni tarzı takipçilerinden büyük beğeni aldı. Bekar, yakışıklı, karizmatik, zeki, sportif, yardımsever bir erkek olan Kenan karakteri kadınları da peşinden koşturacak. Bu haliyle de oyuncunun yeni dizisinde büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Çekimlerine başlanan ancak sette çıkan koronavirüs vakaları sebebiyle sete kısa bir ara verilen dizinin afişi kısa süre önce paylaşılmıştı. Dizinin ilk bölümünün 20 Ocak Perşembe günü bein connect platformunda yayınlanacağı duyuruldu. Afiş çekimlerinin eğlenceli görüntüler ide sosyal medyada diziye olan ilgiyi artırdı.

Şimdi de afiş çekiminin kamera arkası görüntüleri sosyal medyada gündeme geldi. Dizinin kamera arkası görüntüleri çok keyifli. En çok dikkat çeken ise Alperen Duymaz’ın yeni tarzı. Erkek Severse’de bir plaza erkeğini canlandıracak olan yakışıklı oyuncu yeni tarzıyla hayranlarının sayısını daha artıracak gibi görünüyor.

Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Kay Allen, Görkem Sevindik ve Yağız Can Konyalı gibi önemli oyuncuları buluşturan dizinin hem etkileyici bir hikayesi hem de çok dikkat çeken bir oyuncu kadrosu var. 20 Ocak’ta dizinin ilk bölümü merakla bekleniyor. Erkek Severse’nin fragmanı da çok ilgi çekti.

Dizinin hikayesi ise şöyle: İkiz çocukları ile birlikte yaşayan Zeynep (Büşra Develi) üniversite yıllarında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan (Görkem Sevindik) aldatıldığı için boşanmıştır. Zeynep, erkeklere olan inancını kaybeder ve kalbini aşka kapatır. Ta ki Kenan’ı (Alperen Duymaz) tanıyana kadar. Yelda da (Yasemin Allen) Kenan’ın peşindeki kadınlardan biridir ve Kenan’la yeni başladıkları iş ortaklığını evliliğe taşımak niyetindedir.