Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, kariyerinde kendisini en çok üzen olayı anlattı!..

Demet Özdemir, kariyerinde kendisini en çok üzen olayı anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Demet Özdemir gerek yer aldığı projeler, gerek aşk hayatı, gerek giyim tarzıyla sürekli gündemde olan bir isim.

En son TV8’de Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizide yer alan oyuncu, yeni sezonda dinlenmeyi tercih etti. Şu aralar gelen proje tekliflerini değerlendiren oyuncu İbrahim Selim’in YouTube’da yayınlanan programına konuk oldu. Özdemir programda iş ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Dört aydır herhangi bir projede yer almayan Özdemir, 9 yıldır aralıksız çalıştığını ve dinlenmek istediğini söyledi.  Oyunculuğa adım atmadan önce dansçı olan Özdemir, 2009 yılında Mustafa Sandal’ın ‘Ateş Et Ve Unut’ şarkısının klibinde de rol almıştı.

Demet Özdemir hakkında çıkan, “Bakın, eski mesleği neymiş!” haberlerine çok üzüldüğünü  anlattı. Ünlü oyuncu, geçirdiği süreci açıklarken meslektaşları Hazal Kaya ve Selin Şekerci’den destek gördüğünü de söyledi.

Özdemir, “Herkes şimdi ‘Oo dans, oo Demet… Süper!’ falan diyor. Öyle değildi. Yani bir ara bayağı canını sıktılar. O zamanlar benim için korkunçtu” sözleriyle kariyerinde yaşadığı en can sıkıcı dönemi de itiraf etti.

Demet Özdemir, kariyerinde kendisini en çok üzen olayı anlattı!.. 8

Özdemir, “İlk dizimi yaptığımda röportaj verdim. Gazetede yayınlandı. O zaman okumak istemediler. Çünkü yeterince ünü değildim. Ben zaten dans ettiğimi herkese söyledim; ‘Eskiden dans ediyordum. Ablam dansçıydı’ diye. Tek tek nerelerde dans ettiğimi kimse sormadı. O yüzden açıklamadım.” diye konuştu.

Özdemir  yaşadığı süreci anlatırkan, “Çok yeni aslında. İki, iki buçuk yıl önce de bir haber çıktı. ‘Şok şok…’ diye. Başlıklar böyleydi. ‘Evet… ‘Demet Özdemir’in asıl mesleği…’ Bir şey yapmadığımın çok farkındayım. Kötü bir şey yaşamadığımın farkındayım fakat kendimi çok kötü hissettim.

Demet Özdemir, kariyerinde kendisini en çok üzen olayı anlattı!.. 9

Dedim ki; ‘Hemen seyirci seni bağrına basmayacak. Emek vereceksin bununla ilgili. Dans etmekte kötü hiçbir şey yok ama maalesef o an öyle görmüyorsun. O an küçülüyorsun. Çok kötüyüm, utandım” ifadelerini kullandı

Şu sıralar şarkıcı Oğuzhan Koç ile ilişki yaşayan Demet Özdemir, ‘Sevgilinin günlüğünü okur musun?’ sorusuna da “İsterse 20 yıl önce bir şey yaşamış olsun, unutmam. O ilişkiyi bozarım. Hemen kıyaslarım” şeklinde yanıt verdi.

Demet Özdemir’in konuk olduğu İbrahim Selim ile Bu Gece Programı’nın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;