Ana sayfa Dizi Haberleri Final korkusu yaşayan Elkızı izleyicisi az da olsa rahat bir nefes aldı!

Final korkusu yaşayan Elkızı izleyicisi az da olsa rahat bir nefes aldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın yer aldığı Fox TV dizisi kelimenin tam anlamıyla kritik eşikte. Reytingleri sınırda giden Elkızı izleyicileri dizilerinin final yapacağı korkusu yaşarken bu hafta yaşanan az da olsa gelişme biraz rahat nefes aldırdı.

Dizinin geçtiğimiz cumartesi akşamı yedinci bölümü yayınlandı. Reytingleri yine ortalamanın altındaydı. Ancak az da olsa yükselme dikkat çekiyordu. Bu durum da ortalığa atılan final iddiaları sebebiyle gergin günler yaşayan Elkızı izleyicilerine az da olsa rahat nefes aldırdı.

Geçen hafta sosyal medyada ortaya atılan bazı iddialarda Elkızı dizisinin çok yakında final yapacağı duyuruluyordu. Bu haber dizinin izleyicilerinin moralini bozmuştu. Ancak yayıncı Kanal Fox TV, Elkızı’nın sekizinci bölümünün 11 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacağını duyurdu.

Final korkusu yaşayan Elkızı izleyicisi az da olsa rahat bir nefes aldı! 7

NTC Medya imzalı Elkızı dizisi en başından bu yana ortalamanın altında reytinglerle devam ediyor. 4 Aralık Cumartesi akşamı Elkızı yine ortalamanın altında reyting topladı. Dizi, tüm izleyicilerde sekizinci sırada yer aldı.

Ancak Elkızı o kadar da düşük reytinglere sahip değil. Kanal yönetiminin bu yapıma belirli bir süre tanıması ve düzelmesi yönünde çaba harcaması dizi izleyicilerini yeniden kazanma noktasında daha etkili bir adım olacaktır.

Fox TV dizisi bu sezon dizilerine fazla şans tanımadan final kararı almasıyla çok gündeme geliyor. Kanal bu sezonun başından beri Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları dizilerinin finaline karar vermişti. Halen yayınlanmaya devam eden Elbet Bir Gün dizisi 12 Aralık Pazar günü yayınlanacak altıncı bölümüyle Misafir dizisi de beşinci bölümüyle 9 Aralık perşembe akşamı ekranlara veda edecek.