Ana sayfa Dizi Haberleri Misafir’in genç oyuncusu Evlilik Hakkında Her Şey’e transfer oldu!

Misafir’in genç oyuncusu Evlilik Hakkında Her Şey’e transfer oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en başarılı çocuk oyuncularından biri Beren Gençalp. En son Misafir dizisinde Hazal Kaya’nın çocukluğunu canlandıran yetenekli oyuncu Evlilik Hakkında Her Şey’in oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Henüz 12 yaşındaki Beren Gençalp, dizi dünyasına Sefirin Kızı ile adım attı. Yetenekli oyuncu dizide Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Nare ile Engin Akyürek’in hayat verdiği Sancar karakterlerinin kızı Melek’i canlandırdı.

Beren Gençalp, daha ilk oyunculuk denemesiyle dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncu Melek karakteriyle çok başarılı bir performans sergiledi ve dizinin finaline kadar rol aldı. Gençalp ardından Misafir dizisinde rol aldı.

Misafir’in genç oyuncusu Evlilik Hakkında Her Şey’e transfer oldu! 7

Fox TV’de yayınlanan ve başrollerinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın yer aldığı Misafir dizisinde Beren Gençalp, Hazal Kaya’nın hayat verdiği Gece karakterinin çocukluğunu canlandırdı. Son derece duygusal sahneleri başarıyla canlandıran Gençalp, izleyicileri gözyaşına boğdu.

Ancak Misafir dizisi reytinglerden başarılı sonuç alamayınca beşinci bölümüyle final yapmasına karar verildi. Dizi, dün akşam yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda etti. Ancak genç oyuncu yeni dizisini belirledi bile.

Beren Gençalp, yine bir başka Fox TV dizisi olan Evlilik Hakkında Her Şey’in oyuncu kadrosuna dahil oldu. Gençalp’in Evlilik Hakkında Her Şey’de canlandıracağı karakter ile ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak bu rolün altından da başarıyla kalkacağına dair bir kuşkumuz bulunmuyor.