Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir resmen paylaşılamıyor! İki ayrı diziden gelen teklif sonrası merak arttı!

Demet Özdemir resmen paylaşılamıyor! İki ayrı diziden gelen teklif sonrası merak arttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018 yılı Haziran ayında Star TV’de yayınlanmaya başlayan Erkenci Kuş dizisi, 2019 yılı Ağustos ayında 51. bölümle veda etmişti. Romantik komedi tarzındaki dizide Demet Özdemir ve Can Yaman, ikili olarak çok beğenilmişti. Ekran uyumunu yakalayan Özdemir ve Yaman, bu diziden sonra kariyerlerinde de büyük bir sıçrama yaşadılar.

Demet Özdemir, romantik komediden sonra dram dizisinde rol almak istedi ve ekrana Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile geldi. Can Yaman ise romantik komediye devam etti ve 14 bölüm süren Bay Yanlış dizisinde oynadı. Dizi biter bitmez de İtalya’ya gitti.

İtalya’da bazı markaların reklamlarında rol alan oyuncu, ayrıca hazırlıkları aylar süren Sandokan dizisinde oynamaya başladı. Ancak Demet Özdemir ve Can Yaman hayranları, onları tekrar aynı dizide görmek için uzun süredir sosyal medyadan mesajlar yayınlamaya devam ettiler.

İki oyuncunun yeniden bir araya gelme ihtimali ise Disney Plus ile yaptıkları anlaşma neticesinde konuşulmaya başlandı. Türkiye pazarına yeni giren dijital platform Disney Plus’ın çekeceği iddialı bir dizinin oyuncuları olarak Can Yaman’ın ismi geçiyor. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar üstlenirken, senaryosunu da Kerem Deren kaleme alacak.

Ağustos ayında yayına girecek olan Disney Plus için çekilecek diziyle anlaşma sağlayan Can Yaman’ın, partneri olarak Demet Özdemir’i istediği şeklinde kulis bilgileri gündeme geldi. Demet Özdemir’e bir teklif gidip gitmediği bilinmiyor ancak onun cephesinden de başka haberler ortaya çıkıyor!

MF Yapım’ın Disney Plus için bir dizi hazırlığında olduğu ve başrol erkek oyuncunun Kerem Bürsin olduğu kulislerde konuşulmakta. Üstelik Bürsin’in partneri olarak da Demet Özdemir’in düşünüldüğü bir başka iddia.

Şu an için Demet Özdemir ve Can Yaman’ın aynı dizide oynayıp oynamayacağı net değil. Ancak kulis bilgilerine bakılırsa, Can Yaman’ın rol alacağı dizi için partnerinin Demet Özdemir olması isteği, ikilinin yeniden bir dizide birlikte oynama ihtimalini de ortaya çıkardı.

Eğer kulislerde konuşulan bu durum gerçekleşirse, Erkenci Kuş dizisiyle büyük başarı kazanan iki oyuncunun yeniden bir araya gelmesi, hayranlarını adeta uçuracak bir gelişme olacak! Can Yaman’ın Şubat ayında, İtalya’dan bir süreliğine dizi için Türkiye’ye geleceği de ifade edilmekte.

Diğer yandan Demet Özdemir’in bu teklifi kabul etmeyip Kerem Bürsin ile başka bir dizide rol alması da muhtemel. Şimdilik ‘paylaşılamayan isim’ olarak duran Demet Özdemir’in kendisine gelen tekliften hangisini kabul edeceği büyük merak konusu olarak ortada duruyor! Bakalım Özdemir, eski partneri ile mi, yoksa Kerem Bürsin ile mi oynamayı tercih edecek? Bekleyip göreceğiz…