Ana sayfa Dizi Fragmanları Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde büyük bir sır açığa çıktı!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde büyük bir sır açığa çıktı!

tarafından ker_def

Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerinde bir araya geldiği, yayınlandığı günden bu yana zirveden düşmeyen Alparslan Büyük Selçuklu, onuncu bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Görsel bir şov sunan dizi, aynı zamanda hikayesinin gücü ve başarılı oyunculuk performansları ile pazartesi akşamlarının bir numaralı dizisi konumunda.

TRT 1’in milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan, güçlü senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ve ihtişamlı dekoru ile izleyiciden tam not alan dizisi ‘Alparslan Büyük Selçuklu’nun yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dokuzuncu bölümüyle üç kategoride reyting birincisi olan Alparslan Büyük Selçuklu, Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini izleyiciyle buluşturuyor.

İşte dizinin yeni bölümünden ilk bilgiler: Kurduğu plan ile Kekavmenos ve Akça’yı bir araya getiren Alparslan, gördüğü manzara karşısında şok olmuştu. Akça’nın, Kekavmenos’a “Baba!” hitabını duyan Alparslan şimdi ne yapacak? Alparslan tarafından Kekavmenos ile görülen Akça, bunun açıklamasını nasıl yapacak? Alparslan’a gerçeği mi söyleyecek, yoksa sırrı saklayabilecek mi?

Alparslan’ın bin bir emek ve zahmetle ele geçirdiği karargahı alan Yınal’ın, karargah hakkındaki tasarrufları ne olacak? Yınal’ın hakimiyetindeki karargaha giren Nizamülmülk ve alpların başına ne gelecek?

Karargahı almak için giden Diyojen, büyük bir sürpriz ile karşılaşıp canını son anda kurtarmıştı. Göktuğ’u esir alarak kurtulan Diyojen, Göktuğ’a ne yapacak? Planları suya düşen Bizans’ın karargah için yeni planları ne olacak? Alparslan: Büyük Selçuklu heyecan ve sır dolu yeni bölümüyle 24 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…