Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir sahte hesap açarsa olabilecekler korkutuyor!

Demet Özdemir sahte hesap açarsa olabilecekler korkutuyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, gazetecilerin sorularını yanıtladı ve birçok konuda da önemli detaylar verdi. Takdir edilmenin kendisini ne kadar çok mutlu ettiğine değinen oyuncu, mesleğini de çok sevdiğini belirtti.

“Çok emek verdim. Gerçekten hayallerimin ötesinde şeyler yaşıyorum. Yaptığım projeler özellikle” diyerek, kariyerinde geldiği noktadan çok mutlu olduğunu söyleyen Özdemir, kendini de çok iyi hissettiğinden bahsetti.

“Birçok şeyi başarmış hissediyorum” diye konuşan oyuncu, yine de daha önünde çok uzun bir yol olduğunun da farkında olduğunu söylemeden geçmedi. Oyuncu, “Ama önümde çok uzun bir yol var. Umarım hep böyle aynı dinamikte devam eder” diye konuştu.

Birçok ünlü ismin sahte hesap açıp kendilerini övdükleri biliniyor. Demet Özdemir ise sahte bi hesap açamaz. Bunun sebebini ise şu şekilde ifade etti:

“Hiç öyle bir şey yapmadım. Hayatım boyunca açamadım. Sebebi de şu; kesin oraya girerken kendimden bir şeyler yaparım. Yüksek ihtimalle orada patlarım diye hiç topa girmedim. Çok yakın arkadaşlarımı ‘fotoğraf koydum yorum yapın’ diye arıyorum. Hiç fake hesabım olmadı, iyi ki de yok. Olsa anlardınız zaten.”